Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
06:52 Benzin yüklü tanker kaza yaptı: Patlama riskine karşı D-130 Karayolu trafiğ...05:41 ABD üniversitelerindeki Filistin’e destek gösterileri ülke geneline yayılıy...05:36 Trump’a yönelik “sus payı” davasında tanıklar ifade verdi05:15 Mevsimlik tarım işçilerinin çalışma koşullarının iyileştirilmesine yönelik...02:43 Lokanta ve kafelerde KDV oranında değişiklik Resmi Gazete’de01:41 AFAD:"Erzincan’ın Tercan ilçesinde saat 01.30’da 4.1 büyüklüğünde deprem me...01:38 Pastanede oturan 2 kişiye silahlı saldırı: 1 ölü, 1 yaralı01:29 Ahlat’ta ‘Tarihe Damga Vuranlar Haluk Dursun’ anma programı düzenlendi01:13 Lokanta ve kafelerde yüzde 8 olan KDV, yüzde 10’a, yüzde 18 olan KDV, yüzde...01:02 Otomobil su kanalına uçtu: Öldüğü düşünülen sürücünün yüzerek kaçtığı ortay...00:59 THY Euroleague: Monaco: 93 - Fenerbahçe: 8800:56 Konya’da bir apartmanın 9’uncu katı alevlere teslim oldu00:54 Küçükçekmece’de bir kadın evinde ölü bulundu00:21 "14. Uluslararası Tarım, Orman ve İnsan Fotoğraf Yarışması"na başvurular ba...00:10 Çoruh Kültür Merkezinde Şiir Gecesi00:10 Bayburt’ta 2. İl Koordinasyon Toplantısı için toplanıldı00:09 Kemaliye’de 1 ev yandı00:09 Şoförlere trafik eğitimi verildi00:09 Erzincan’da helikopter ambulans donanımlarının tanıtıldığı bilgilendirme to...00:09 Bayburt’ta ’Eczane Teknisyenleri ve Teknikerleri Günü’ dolayısıyla etkinler...
Spor 29 Mart 2017 - 14:03 Yorum: 0

Fikret Orman’dan "Yabancı kuralı" açıklaması

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, "Yabancıya sınırlama var zaten, yerliye yok. 28 yerli ile oynamak istiyorsa oynasınlar. Fatih hocam da açıkladı, Göksel...

Fikret Orman’dan 'Yabancı kuralı' açıklaması

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, "Yabancıya sınırlama var zaten, yerliye yok. 28 yerli ile oynamak istiyorsa oynasınlar. Fatih hocam da açıkladı, Göksel Gümüşdağ da anlattı. Ortada tartışma yok" dedi.

Siyah-beyazlı kulübün bugün yaptığı sponsorluk anlaşmasının ardından Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, son dönemde hem TFF Başkanı Yıldırım Demirören hem Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim hem de Kulüpler Birliği Başkanı Göksel Gümüşdağ'ın farklı görüşler belirttiği yabancı kuralıyla alakalı açıklamalarda bulundu.

"Her karardan dönülmemesi lazım"

Yabancı kuralıyla alakalı rotada bir değişikliğin olmadığını söyleyen Orman, "Tartışılıyor. Benim o günlerde bu yabancı serbesti artmasıyla alakalı herkesin kayıtlarında vardır açıklamalarım. O zaman da, "bundan en az zararı biz görürüz, en büyük zarar başka kulüpler görür" demiştim. Transfer yapmak için yapanlar sonunda büyük zararlar görür. Biz kendi rotamızda gideriz. Sonradan ağlayıp da dönmeyin. Şimdi geldiğimiz noktaya baktığımız zaman bunun zıttında düşünenler var. Onlar bir strateji geliştirdi galiba. Beşiktaş ile strateji açısından düşündüğünüzde bizim önümüz aşılamaz. Karakterli oyuncularla doğru işler yapma gayretindeyiz. Yabancıya sınırlama var zaten, yerliye yok. 28 yerli ile oynamak istiyorsa oynasınlar. Fatih hocam da açıkladı, Göksel Gümüşdağ da anlattı. Ortada tartışma yok. Zıttında durmak zorunda değilim. Ancak planlamalar doğru analiz edilmeli. Her karardan dönülmemesi lazım" ifadelerini kullandı.

"Bizim için yerlinin de yabancının da hiçbir farkı yok"

"Bence doğru olan bir kulüp kendi işini iyi yaptığı sürece her sistemde de doğru yapabilir" diyen Fikret Orman, şöyle devam etti:

"Biz şu andakine adapte olduk. Ama kuralları içerisinde yine biz doğrusunu yaparız. Maç başladıktan sonra kural değişmez. Kuralı tartışacak durum yok. Bizim için her şeyin kendi içerisinde doğruları var. Bizim için yerlinin de yabancının da hiçbir farkı yok. Buna göre devam edilmesinin daha doğru olduğunu söylüyorum."

Fikret Orman’dan "Yabancı kuralı" açıklaması

Fikret Orman’dan "Yabancı kuralı" açıklaması

Fikret Orman’dan "Yabancı kuralı" açıklaması

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber