Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 27 Mart 2015 - 15:03 Yorum: 0

Fotoğrafçı Aslan'tan GFSD'ye ziyaret

KOCAELİ (AA) - Belgesel ve haber fotoğrafçısı Yusuf Aslan, Gölcük Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği'nde (GFSD) fotoğraf severlerle bir araya geldi.Dernek binasında "Bir Fotoğrafın Yası...

Fotoğrafçı Aslan'tan GFSD'ye ziyaret

KOCAELİ (AA) - Belgesel ve haber fotoğrafçısı Yusuf Aslan, Gölcük Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği'nde (GFSD) fotoğraf severlerle bir araya geldi.

Dernek binasında "Bir Fotoğrafın Yası Tutulur" temasıyla fotoğraf sunumu yapan Aslan, burada yaptığı konuşmada, fotoğrafçıların birbirinin çırağı olduğunu belirterek, fotoğrafçıların birbirlerinden bilgi saklamaması gerektiğini kaydetti.

Her fotoğrafçının arkadaşlarından bir şey öğrendiğini ifade eden Aslan, "Ben burnumun direği sızladığı zaman fotoğraf çekiyorum. Bilgi saklamak çok ayıptır. Bizler bilgi paylaşarak bir şeyler yapacağız. Ben fotoğrafa özel bir anlam yüklemiyorum. Sizler de hayatınıza anlam katmayın. Fotoğraf sadece insanları birbirleriyle kaynaştıran güzel bir araçtır" şeklinde konuştu.

Etkinliğine, Dernek Başkanı İsmail İkiz, Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Genel Sekreteri Seyhan Sirmen, dernek üyeleri ve fotoğraf severler katıldı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber