Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 15 Mart 2015 - 11:03 Yorum: 0

Futbol: Kadınlar 3. Ligi

SİİRT (AA) - Kadınlar Futbol 3. Lig takımlarından Siirt Has Beyspor'un, Genç ve Yıldız Kızlar Türkiye şampiyonalarına hazırlandığı bildirildi.Siirt Has Beyspor Antrenörü Zeki...

Futbol: Kadınlar 3. Ligi

SİİRT (AA) - Kadınlar Futbol 3. Lig takımlarından Siirt Has Beyspor'un, Genç ve Yıldız Kızlar Türkiye şampiyonalarına hazırlandığı bildirildi.

Siirt Has Beyspor Antrenörü Zeki Eren, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligde çok istemelerine rağmen elde edemedikleri başarıyı Genç ve Yıldız Kızlar Türkiye şampiyonalarında elde edeceklerini ileri sürdü.

Ligin sona erdiğini fakat çalışmalarının devam ettiğini ifade eden Eren, şunları kaydetti:

"Çalışmalarımızın devam etmesinin en önemli nedeni, önümüzdeki aylarda başlayacak Genç ve Yıldız Kızlar Türkiye şampiyonalarıdır. Bunun için takımımıza 8 futbolcu alarak gerekli takviyeleri yaptık. Şampiyonalarda istediğimiz başarıları elde ederek ilimizin ilk kadın futbol takımı olarak bu başarıları ilimize hediye etmek istiyoruz. Tabi bu takviyelerle güçlenen alt yapımız, önümüzdeki lig sezonuna da erkenden hazırlanıp güzel bir başlangıç yapacaktır" dedi.

Eren, alt yapılarını güçlendirmek için çalışmalarının devam edeceğini sözlerine ekledi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber