Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
07:09 Çanakkale Boğazı’nda makine dairesinde yangın çıkan gemi Karanlık Liman’a d...06:34 Trump’a yönelik “sus payı” davasında eski dergi yöneticisi Pecker tanık ola...06:31 Filistin yanlısı protestolar ABD’deki birçok üniversiteye yayıldı06:10 Yıl sonuna kadar 36 bin sözleşmeli sağlık personeli istihdam edilecek04:10 Fatih’te 4 katlı binada çıkan yangında 2 kişi dumandan etkilendi03:32 Bafra’da iki otomobil çarpıştı: 2 yaralı03:26 Havza’da 2 katlı ahşap ev ve depo alevlere teslim oldu02:23 Aksaray’da araç camlarındaki filmler bir bir söküldü01:51 Uyuşturucuyla yakalanan alkollü sürücü polise direndi01:25 Ankara’da 4 milyon TL değerinde sahte gıda ele geçirildi01:20 Gaziantep’te esrarengiz patlama sesi korku ve paniğe neden oldu00:52 Gazeteci Hande Fırat’ın "Devriamber" sergisi Kültür Bakanlığı desteğiyle aç...00:46 Bayburt’ta 4 kişinin yaralandığı trafik kazası güvenlik kamerasına yansıdı00:40 Erzincan’da tarım bölümü öğrencileri hem öğreniyor, hem üretiyor00:30 Rize’de 3 araçlı zincirleme kaza: 1’i ağır 2 yaralı00:24 Ağaçta sıkışan yavru kedi kurtarıldı00:24 Bakan Işıkhan Başkanlığında İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı...00:17 Minik adımlar polis ile beraber teknolojinin peşinde00:11 “Huzur İçin Erzincan” projesi kapsamında bilgilendirme faaliyetleri devam e...00:11 Kayıp 9 büyükbaş hayvanı jandarma ekipleri bulup sahibine teslim etti
Spor 17 Eylül 2014 - 22:04 Yorum: 0

Futbolcularıma çok güveniyorum

Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi C Grubu ilk maçında karşılaşacağı Yunan takımı Asteras'ın teknik direktörü Vergetis, "Görevimiz, Tripolis'i en iyi şekilde temsil etmek. Futbolcularıma çok güveniyorum" dedi.

Futbolcularıma çok güveniyorum

Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi C Grubu ilk maçında karşılaşacağı Yunan takımı Asteras'ın teknik direktörü Staikos Vergetis, karşılaşmanın oynanacağı Atatürk Olimpiyat Stadı'nda düzenlediği bason toplantısında, tarihsel bir maç için zor bir deplasmana geldiklerini söyledi.

UEFA Avrupa Ligi'ndeki ilk maçlarında Beşiktaş karşısına çıkacaklarını anlatım eden Vergetis, 'Bizim görevimiz, küçük şehrimiz Tripolis'in yönetimini, halkını ve taraftarlarımızı en iyi biçimde temsil etmek. Futbolcularıma çok güveniyorum. Olgun ve profesyoneller. Onlarla çok güzel başarılar yaşadık. Yenilerini yaşayacağımıza inanıyorum' dedi.

Vergetis, sakatlığı itibariyle kadroda yer almayan Dimitris Kourbelis'in yokluğunun ekibi nasıl etkileyeceğinin sorulması üzerine, 'Onu çok arayacağız lakin yerine oynayacak futbolcumuza da çok güveniyoruz' diye konuştu.  

'İki yurt içinde herhangi bir sıkıntı yok'

Vergetis, komşu devletler bulunan Türkiye ile Yunanistan içinde herhangi bir sorun bulunmadığını söyledi.

İstanbul'da oldukları için mesut ve şanslı hissettiklerini ifade eden 38 yaşındaki teknik adam, 'İki yurt içinde herhangi bir sıkıntı yok. Futbol bir medeniyettir, kültürdür. Yarın akşam hem Türk hem de Yunan taraftarların güzel bir maç izlemesi için elimizden geleni yapacağız. Burada bulunmaktan ötürü kendimizi çok mesut hissediyoruz' ifadelerini kullandı.

Zor bir grupta yer aldıklarını vurgulayan Yunan teknik adam, 'Avrupa Ligi'ne ilk defa katılıyoruz. Rakiplerimiz, Partizan, Tottenham ve Beşiktaş'ın çok zinde olduğunu biliyoruz. En iyi savunmayı yapıp, iyi saldırı ederek, mümkündür olduğunca çok puan toplamaya çalışacağız' diye konuştu.

Zisopoulos: 'Yarın 90 dakika boyunca savaş edeceğiz'

Yunan temsilcisinin uzman orta alan oyuncusu Giorgos Zisopoulos da şehirleri ve taraftarları için ellerinden geleni yapacaklarını dile getirdi.

Zisopoulos, Beşiktaş'ın dünyaca meşhur futbolculara sahip olduğunu vurgulayarak, 'Beşiktaş takımına saygımız sonsuz. Dünyaca meşhur futbolcuları ve Hırvat teknik direktörleri onlar için çok iri şans. Fakat bu, bizim inancımızı kaybettirmiyor. Biz Tripolis ve taraftarlarımız için elimizden geleni yaparak, yarın 90 dakika boyunca savaş edeceğiz' değerlendirmesinde bulundu. 

İlk defa Avrupa arenasına çıkacakları için coşkulu olduklarını kaydeden Zisopoulos, 'Çok heyecanlıyız. Avrupa'da tarihsel takımlarla oynuyoruz. Çok tecrübesiziz lakin ligimizde elde ettiğimiz başarıyı Avrupa'da da tutmak için elimizden geleni yapacağız. Tabii ki Yunan ligi ile Avrupa arenası çok farklı' halinde konuştu.

Öte yandan Asteras takımı, Beşiktaş maçı öncesi son antrenmanını, karşılaşmanın yapılacağı Atatürk Olimpiyat Stadı'nda gerçekleştirdi. Antrenman, sıkı yağış altında yapıldı.

Beşiktaş hazırlıklarını tamamladı

Öte yandan, Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi C Grubu ilk maçında Yunanistan mümessili Asteras ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde teknik direktör Slaven Bilic yönetiminde ilk 15 dakikası basına açık gerçekleştirilen antrenmana siyah-beyazlı futbolcular koşu ve ısınma çalışmasıyla başladı. Basına kapalı bölümde pas ve taktik çalışmayla süren antrenmanın yarı sahada yapılan çift kale maçla sona erdiği kaydedildi.

Antrenmana, sakatlığı bulunan Ersan Adem Gülüm katılmazken, bu futbolcunun tedavisi tesislerde yapıldı.

Antrenmanı, siyah-beyazlı yöneticiler Ahmet Nur Çebi ve Mete Vardar da takip etti.

Muhabir: Emrah Oktay-Mehmet Fatih Duman

ETİKETLER: Futbolcuma , çok , güveniyorum
Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber