Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Ekonomi 11 Aralık 2017 - 15:33 Yorum: 0

FuzulEv, 1453 Engelliler Spor Kulübü’ne sponsor oldu

Tekerlekli Sandalye Basketbol Bölgesel Ligi'nde mücadele eden 1453 Engelliler Spor Kulübü ile bir yıllık anlaşma imzalayan FuzulEv, mavi beyazlı takımın...

FuzulEv, 1453 Engelliler Spor Kulübü’ne sponsor oldu

Tekerlekli Sandalye Basketbol Bölgesel Ligi'nde mücadele eden 1453 Engelliler Spor Kulübü ile bir yıllık anlaşma imzalayan FuzulEv, mavi beyazlı takımın Tekerlekli Sandalye Bölgesel Basketbol Ligi ana sponsoru oldu.

Gayrimenkul sektörünün önde gelen firmalarından biri olan ve binlerce aileyi ev sahibi yapan FuzulEv, Tekerlekli Sandalye Basketbol Bölgesel Ligi'nde mücadele eden 1453 Engelliler Spor Kulübü ile bir yıllık sponsorluk anlaşması imzaladı.

Tekerlekli Sandalye Basketbol Bölgesel Ligi'ni desteklemelerinin kendileri için ayrı bir önem taşıdığını vurgulayan Fuzul Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Eyüp Akbal, "Sosyal sorumluluk bizim için en az ticari başarımız kadar önem taşıyor. Bu vizyonla spor alanında önemli projelere imza atmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Engelli kardeşlerimizi sporla buluşturmak ve onları her alanda destekleyerek bu konu da örnek olma kararı aldık. Engellilerin topluma kazandırılmasında sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerin büyük önem taşıdığına inanıyorum. Bedensel engeller değil aklın, gönlün ve yaşama ümidinin önündeki engellerin kaldırılması gerekiyor. Biz de bu bilinçle çalışmalarımızı sürdürüyoruz" şeklinde konuştu.

1453 Engelliler Spor Kulübü Başkanı Cemal Özçelik ise "Bu sponsorluk ile hem ligdeki hedeflerimize hem de daha önce spor ile tanışmamış engellileri tekerlekli sandalye basketbolu ile tanıştırma gayretimize önemli bir katkısı sağlamış olduk" dedi.

FuzulEv, 1453 Engelliler Spor Kulübü’ne sponsor oldu

FuzulEv, 1453 Engelliler Spor Kulübü’ne sponsor oldu

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber