Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
06:52 Benzin yüklü tanker kaza yaptı: Patlama riskine karşı D-130 Karayolu trafiğ...05:41 ABD üniversitelerindeki Filistin’e destek gösterileri ülke geneline yayılıy...05:36 Trump’a yönelik “sus payı” davasında tanıklar ifade verdi05:15 Mevsimlik tarım işçilerinin çalışma koşullarının iyileştirilmesine yönelik...02:43 Lokanta ve kafelerde KDV oranında değişiklik Resmi Gazete’de01:41 AFAD:"Erzincan’ın Tercan ilçesinde saat 01.30’da 4.1 büyüklüğünde deprem me...01:38 Pastanede oturan 2 kişiye silahlı saldırı: 1 ölü, 1 yaralı01:29 Ahlat’ta ‘Tarihe Damga Vuranlar Haluk Dursun’ anma programı düzenlendi01:13 Lokanta ve kafelerde yüzde 8 olan KDV, yüzde 10’a, yüzde 18 olan KDV, yüzde...01:02 Otomobil su kanalına uçtu: Öldüğü düşünülen sürücünün yüzerek kaçtığı ortay...00:59 THY Euroleague: Monaco: 93 - Fenerbahçe: 8800:56 Konya’da bir apartmanın 9’uncu katı alevlere teslim oldu00:54 Küçükçekmece’de bir kadın evinde ölü bulundu00:21 "14. Uluslararası Tarım, Orman ve İnsan Fotoğraf Yarışması"na başvurular ba...00:10 Çoruh Kültür Merkezinde Şiir Gecesi00:10 Bayburt’ta 2. İl Koordinasyon Toplantısı için toplanıldı00:09 Kemaliye’de 1 ev yandı00:09 Şoförlere trafik eğitimi verildi00:09 Erzincan’da helikopter ambulans donanımlarının tanıtıldığı bilgilendirme to...00:09 Bayburt’ta ’Eczane Teknisyenleri ve Teknikerleri Günü’ dolayısıyla etkinler...
Spor 22 Ekim 2014 - 23:33 Yorum: 0

Galatasaray: 0 - Borussia Dortmund: 3

UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu'nda Galatasaray ile Almanya'nın Borussia Dortmund takımı karşılaşıyor.

Galatasaray: 0 - Borussia Dortmund: 3

UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu'nda Galatasaray ile Almanya'nın Borussia Dortmund takımı arasındaki maçın ilk yarısı, 3-0 misafir ekibin üstünlüğüyle tamamlandı.

Karşılaşmaya baskılı başlamak isteyen Galatasaray, henüz 6. dakikada kalesinde gördüğü golle şok yaşadı. Geriye düşmesinin arkasından rakip kaleye daha yakın oynamak arzulayan sarı-kırmızılı ekip, savunmanın arkasına atılan toplarla pozisyon ararken, 18. dakikada  Borussia Dortmund'un ikinci golü bulmasına mani olamadı. Hücumda üretken pozisyon üretmekte zorlanan ve savunmasında da ciddi açıklar verici Galatasaray, 41. dakikada Reus'un golüyle 3-0 geriye düştü ve soyunma odasına da bu skorla gitti.

Galatasaray karşısında savunma ve orta bölgesini kalabalık tutan Borussia Dortmund, kanatlardan geliştirdiği hızlı ataklar ve savunmanın arkasına attığı toplarla gol fırsatları aradı. Alman ekibi, sarı-kırmızılı takımın defansif hatalarını süratli bir biçimde cezalandırdı. Aubameyang ile 6 ve 18. dakikalarda iki gol bulan misafir takım, oyunun kontrolünü de elinde tuttu. Borussia Dortmund, 41. dakikada Reus ile bir gol daha bularak, ilk yarıyı 3-0 önde bitirdi.

6. dakikada Borussia Dortmund öne geçti. Hızlı gelişen misafir takım atağında Mkhitaryan'ın pasıyla soldan ilerleyen Reus'un yerden ortasında, Aubameyang geri direkte uygun vaziyette buluştuğu topu tek vuruşla ağlara yolladı: 0-1.

18. dakikada Borussia Dortmund farkı 2'ye çıkardı. Piszczek'in sağdan yaptığı ortada, altıpas önünde uygun vaziyette topla buluşan Aubameyang, gene tek vuruşla meşin yuvarlağı ağlara gönderdi: 0-2.

24. dakikada Mkhitaryan'ın ara pasıyla sağ çaprazdan ceza sahasına giren Kagawa'nın şutunda, kaleci Muslera topa sahip oldu.

26. dakikada Sneijder'in soldan kullandığı korner atışında, ceza alanında Melo'nun kafasından seken topa geri direkte Burak Yılmaz'ın yapmak istediği darbe istediği bunun şeklinde olmadı ve meşin yuvarlak auta çıktı.

28. dakikada Selçuk İnan'ın pasıyla savunmanın arkasına sarkan Burak Yılmaz, ceza sahasına girerek kaleciyle karşı karşıya kaldı. Burak Yılmaz, şutunu çekeceği sırada geriden gelen savunma oyuncusunun dokunduğu top kornere gitti.

31. dakikada soldan ceza sahasına girerek kaleciyle karşı karşıya kalan Mkhitaryan, dar açıda olduğu için orta yapmayı tercih etti. Ceza dalının sağ tarafında topla buluşan Aubameyang'ın katı şutunda, evvela taraf direğe arkasından da çizgide olan Semih Kaya'nın topuğuna çarpan meşin yuvarlak oyun bölgesine döndü.

41. dakikada Borussia Dortmund 3. golünü attı. Topla müşterek sağ çaprazdan ilerleyen Reus, ceza sektörü dışından attığı sert şutla meşin yuvarlağı sol köşeden filelerle buluşturdu: 0-3.

Borussia Dortmund, maçın ilk yarısını 3-0 önde bitirdi.

 

Muhabir: Ercan Çakar

ETİKETLER: Galatasaray , 0 , Borussia , Dortmund , 3
Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber