Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 25 Ekim 2014 - 13:03 Yorum: 0

Galatasaray Kulübü'nün kongresi başladı

Galatasaray Kulübü'nün seçimli olağanüstü genel kurul toplantısı başladı.

Galatasaray Kulübü'nün kongresi başladı

Galatasaray Lisesi'nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen umumi kurulda sarı-kırmızılı camia, 98. devir kulüp yönetimini seçecek.

Sarı-kırmızılı kulübün tarihindeki 18. seçimli inanılmaz kongre olma niteliği taşıyan toplantıda, 8 bin 544 aktif üyeden 6 bin 814'ünün kaydı açık ve aidatlarını yatırmış vaziyette olduğu, kulüp çalışanı bulunan üyelerin oy kullanamaması sebebiyle bu rakamın 6 bin 736'ya indiği bildirildi.

Genel kurulun başlangıcı öncesinde başkan adayları Alp Yalman ve Duygun Yarsuvat, ekiplerinde yer piyasa yönetici adaylarıyla birlikte lise bahçesinde toplanırlarken, birbirlerine muvaffakiyet dileklerini ilettiler.  

Öte yandan, genel kurul divanı oluşturuldu ve başkanlığına İrfan Aktar seçildi.

Oy verme işlemi

Olağanüstü umumi kurul toplantısında oy verme işlemine geçildi.

Galatasaray Lisesi'nde gerçekleştirilen kongrede, üyelerin oylarını kullanabilmesi için 15 sandık kurulurken, sarı-kırmızılı kulüpte 3,5 yıldır başkanlık vazifesini sürdüren ve bu defa namzet olmayan Ünal Aysal'ın arkasından yeni başkan olabilmek için Alp Yalman ile Duygun Yarsuvat'ın yarışı da başlamış oldu.

Oy kullanma işlemi öncesi başkan adayları Alp Yalman ile Duygun Yarsuvat, üyelere hitap etme haklarını kullanmayacaklarını umumi kurul divanına bildirdiler.

Toplam 6 bin 736 üyenin oy kullanma hakkına sahip bulunduğu umumi kurulda, Alp Yalman'ı desteklemek için 'sarı', Duygun Yarsuvat'ı desteklemek için de 'kırmızı' renkli oy pusulaları kullanılacak. Üyeler, saat 15.00'e kadar oylarını verebilecek.

Yeni devirde başkanlığa talip bulunan iki ismin yönetim kurulu namzet listeleri şöyle:

Alp Yalman

Asil: M. Taner Aşkın, A. Nasuhi Sezgin, Işın Çelebi, Levent Nazifoğlu, Mehmet Dedeoğlu, Alper Narman, Aydın Yardım, Abdullah Kavukçu, Dikran Gülmezgil, Erdal Aslan.

Yedek: Mehmet Altıoklar, Levent Karadeniz, Can Natan, Erdem Keçeci, Erol Türk.

Duygun Yarsuvat 

Asil: Hamdi Yasaman, Dursun Aydın Özbek, Mehmet İpekdokuyan, Abdurrahim Albayrak, Mehmet Can Topsakal, Cem Kınay, İsmail Sarıkaya, Mete İkiz, Ahmet Tunç Akan, Ebru Köksal.

Yedek:  Ceyda Gürcan, H. Murat Atay, H. Ural Aküzüm, Ali Yüce, S. Arda Üçer.

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber