Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
05:41 ABD üniversitelerindeki Filistin’e destek gösterileri ülke geneline yayılıy...05:36 Trump’a yönelik “sus payı” davasında tanıklar ifade verdi05:15 Mevsimlik tarım işçilerinin çalışma koşullarının iyileştirilmesine yönelik...02:43 Lokanta ve kafelerde KDV oranında değişiklik Resmi Gazete’de01:41 AFAD:"Erzincan’ın Tercan ilçesinde saat 01.30’da 4.1 büyüklüğünde deprem me...01:38 Pastanede oturan 2 kişiye silahlı saldırı: 1 ölü, 1 yaralı01:29 Ahlat’ta ‘Tarihe Damga Vuranlar Haluk Dursun’ anma programı düzenlendi01:13 Lokanta ve kafelerde yüzde 8 olan KDV, yüzde 10’a, yüzde 18 olan KDV, yüzde...01:02 Otomobil su kanalına uçtu: Öldüğü düşünülen sürücünün yüzerek kaçtığı ortay...00:59 THY Euroleague: Monaco: 93 - Fenerbahçe: 8800:56 Konya’da bir apartmanın 9’uncu katı alevlere teslim oldu00:54 Küçükçekmece’de bir kadın evinde ölü bulundu00:21 "14. Uluslararası Tarım, Orman ve İnsan Fotoğraf Yarışması"na başvurular ba...00:10 Çoruh Kültür Merkezinde Şiir Gecesi00:10 Bayburt’ta 2. İl Koordinasyon Toplantısı için toplanıldı00:09 Kemaliye’de 1 ev yandı00:09 Şoförlere trafik eğitimi verildi00:09 Erzincan’da helikopter ambulans donanımlarının tanıtıldığı bilgilendirme to...00:09 Bayburt’ta ’Eczane Teknisyenleri ve Teknikerleri Günü’ dolayısıyla etkinler...00:06 Bakan Tunç: "İsrail Dışişleri Bakanının, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyi...
Spor 18 Temmuz 2018 - 16:23 Yorum: 0

Ganalı 10 numara Ortaca’da

Bölgesel Amatör Lig (BAL) temsilcisi Ortaca Belediyespor, Ganalı orta saha oyuncusu Eric Agyei ile sözleşme imzaladı.

Ganalı 10 numara Ortaca’da

Bölgesel Amatör Lig (BAL) temsilcisi Ortaca Belediyespor, Ganalı orta saha oyuncusu Eric Agyei ile sözleşme imzaladı.

Ortaca Belediyespor yönetim kurulu üyeleri Aziz Abay ve Ferhat Ontaş'ın katıldığı imza töreni ile Ganalı oyuncu siyah-beyazlıların kadrosuna katıldı.

1993 doğumlu Eric Agyei, daha önce Artvin Hopaspor ve Ünye 1957 Spor'da forma giydi. Özellikle, Ünye'de forma giydiği dönemde gösterdiği performans ile dikkatleri üzerine çeken Eric, "10 numara" pozisyonundaki etkili oyunu ile futbolseverlerin beğenisini kazandı.

Saha içinde gösterdiği performansın yanı sıra saha dışındaki sempatik tavırları ile oynadığı kulüp taraftarlarının sevgisini kazanan Eric Agyei, BAL'da geçen sezon 3 gol, 5 asist ile başarılı bir grafik çizdi.

Eric Agyei, Ortaca Belediyespor kadrosuna katılmaktan mutluluk duyduğunu söyleyerek, takım arkadaşları ile birlikte yeni sezonda başarılı olacaklarına inandığını dile getirdi.

Ortaca Belediyespor yönetim kurulu üyesi Aziz Abay, orta sahada hücuma dönük oynadığı futbolla Ganalı oyuncunun takımlarına katkı sağlayacağına inandıklarını ifade etti.

İç transferde devam ediyor

Diğer yandan, geçen sezon Ortaca Belediyespor forması giyen orta saha oyuncusu Ahmet Özgür Elmas'da yeni sezon için tekrar siyah-beyazlılar ile anlaştı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber