Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
06:52 Benzin yüklü tanker kaza yaptı: Patlama riskine karşı D-130 Karayolu trafiğ...05:41 ABD üniversitelerindeki Filistin’e destek gösterileri ülke geneline yayılıy...05:36 Trump’a yönelik “sus payı” davasında tanıklar ifade verdi05:15 Mevsimlik tarım işçilerinin çalışma koşullarının iyileştirilmesine yönelik...02:43 Lokanta ve kafelerde KDV oranında değişiklik Resmi Gazete’de01:41 AFAD:"Erzincan’ın Tercan ilçesinde saat 01.30’da 4.1 büyüklüğünde deprem me...01:38 Pastanede oturan 2 kişiye silahlı saldırı: 1 ölü, 1 yaralı01:29 Ahlat’ta ‘Tarihe Damga Vuranlar Haluk Dursun’ anma programı düzenlendi01:13 Lokanta ve kafelerde yüzde 8 olan KDV, yüzde 10’a, yüzde 18 olan KDV, yüzde...01:02 Otomobil su kanalına uçtu: Öldüğü düşünülen sürücünün yüzerek kaçtığı ortay...00:59 THY Euroleague: Monaco: 93 - Fenerbahçe: 8800:56 Konya’da bir apartmanın 9’uncu katı alevlere teslim oldu00:54 Küçükçekmece’de bir kadın evinde ölü bulundu00:21 "14. Uluslararası Tarım, Orman ve İnsan Fotoğraf Yarışması"na başvurular ba...00:10 Çoruh Kültür Merkezinde Şiir Gecesi00:10 Bayburt’ta 2. İl Koordinasyon Toplantısı için toplanıldı00:09 Kemaliye’de 1 ev yandı00:09 Şoförlere trafik eğitimi verildi00:09 Erzincan’da helikopter ambulans donanımlarının tanıtıldığı bilgilendirme to...00:09 Bayburt’ta ’Eczane Teknisyenleri ve Teknikerleri Günü’ dolayısıyla etkinler...
Türkiye 16 Aralık 2018 - 11:13 Yorum: 0

Gazeteci Yetkin, Çankaya’da okuyucularıyla buluştu

Usta gazeteci Murat Yetkin, "Meraklısı İçin Casuslar Kitabı" adlı kitabının söyleşi ve imza etkinliğinde Çankayalı okuyucularıyla bir araya geldi.

Gazeteci Yetkin, Çankaya’da okuyucularıyla buluştu

Usta gazeteci Murat Yetkin, "Meraklısı İçin Casuslar Kitabı" adlı kitabının söyleşi ve imza etkinliğinde Çankayalı okuyucularıyla bir araya geldi.

Usta gazeteci Murat Yetkin, "Meraklısı İçin Casuslar Kitabı" adlı kitabının söyleşi ve imza etkinliğinde Çankayalı okuyucularıyla bir araya geldi. Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen'in de katıldığı söyleyişi ve imza gününe vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi. Zülfü Livaneli Kültür Merkezi'nde düzenlenen söyleşide "Meraklısı İçin Casuslar Kitabı'nın içeriği hakkında bilgi veren Yetkin, kitabında siyasetin görünmeyen yüzünü ele aldığını belirtti.

"Siyasi entrikalardan, casusluklardan, sabotajlardan bahsedince aslında hep siyasetten bahsetmiş oluyoruz. Çünkü, siyasetin iki yüzü var. Birincisi, siyasi partiler, dernekler, sendikalar, seçimler, parlamentolar ve uluslararası kuruluşlardan oluşan görünen yüzü" diyen Yetkin, bazen siyasetçilerin hedeflerinin yasal, anayasal, ahlaki, geleneksel sınırların dışına taştığını da belirtti.

Okuyucularından gelen soruları da yanıtlayan Murat Yetkin söyleşinin ardından kitabını imzaladı. Söyleşiyi izleyen Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen de Yetkin'e, "Meraklısı İçin Casuslar Kitabı'nı imzalattı.

Gazeteci Yetkin, Çankaya’da okuyucularıyla buluştu

Gazeteci Yetkin, Çankaya’da okuyucularıyla buluştu

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber