Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 12 Mart 2015 - 10:43 Yorum: 0

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, altyapıda iddialı

Altyapı Koordinatörü Demir: "Kendi gruplarında şampiyon olan takımlarımız Türkiye Şampiyonası'nda kulübümüzü temsil edecekler"

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, altyapıda iddialı

GAZİANTEP (AA) - PTT 1. Lig'de mücadele eden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, genç yetenekleri altyapıya kazandırarak, geleceğini garanti altına almayı hedefliyor. 

Kulübün Altyapı Koordinatörü Faik Demir, yaptığı yazılı açıklamada, göreve geldiklerinin ilk yılında önemli başarılara imza attıklarını belirtti.

Altpıda görev yapan antrenörlerin profesyonel olduğunu, bilgi ve birikimlerini Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'un altyapısı için kullandıklarını ifade eden Demir, şunları kaydetti:

"Onursal Başkanımız Fatma Şahin ile Kulüp Başkanımız Osman Toprak'a, maddi ve manevi desteklerini esirgemedikleri için teşekkür ediyorum. Bu sezon akademi liglerinin tamamında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor olarak başarı gösterdik. Kendi gruplarında şampiyon olan takımlarımız Türkiye Şampiyonası'nda kulübümüzü temsil edecekler."

Yetiştirdikleri oyuncuları A takıma kazandırdıklarını aktaran Demir, yaptıkları çalışmalarla Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'un geleceğini garanti altına almayı hedeflediklerini vurguladı.

Futbolcu izlemek için bir ekip kurduklarını kaydeden Demir, "Yetenekli gençleri altyapıya kazandırmak istiyoruz. Bunun çalışmalarına başladık. Göreve gelirken üç yıllık program yapmıştık. Daha ilk yılımızda yakaladığımız başarı hepimizi mutlu etti" ifadelerini kullandı.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber