Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Ekonomi 02 Nisan 2015 - 19:38 Yorum: 0

Gaziantep "Makine ve Otomasyon Fuarı" açıldı

GAZİANTEP (AA) - 5. Gaziantep Makine ve Otomasyon Fuarı ''Gazitek 2015'' ziyaretçilerine kapılarını açtı.Gaziantep Sanayi Odası'ndan (GSO) yapılan açıklamaya göre, GSO ve Küçük ve...

Gaziantep 'Makine ve Otomasyon Fuarı' açıldı

GAZİANTEP (AA) - 5. Gaziantep Makine ve Otomasyon Fuarı ''Gazitek 2015'' ziyaretçilerine kapılarını açtı.

Gaziantep Sanayi Odası'ndan (GSO) yapılan açıklamaya göre, GSO ve Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı'nın (KOSGEB) desteğiyle organize edilen fuar sayesinde, firmalar ürünlerini ulusal ve uluslararası pazarlarda tanıtma fırsatı bulacak.

Gazitek 2015 fuarı, makine imalatı alanında üretim yapan firmaların tanıtımı açısından ciddi bir fırsat olduğunu belirten GSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Adnan Ünverdi, "Rekabetin artık şehirler arasında yapıldığı günümüzde, üretilen ürünleri bilim ve teknolojinin sağladığı imkanlarla dünyanın bütün ülkelerine pazarlamak mümkün olabiliyor. Teknolojinin hızla geliştiği çağımızda teknolojiyi yerinde ve doğru kullanmak gerekiyor" dedi.

Gaziantep Vali Yardımcısı Adil Nas Gazitek 2015 Fuarı sayesinde Gaziantep'te sanayinin ve teknolojinin geldiği seviyeyi görmüş olduklarını söyledi. 

M4 Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Alkan da, Gaziantep'te fuarın 5.'sini açmış olduklarını ifade ederek, Fuara Türkiye'nin değişik illerinden iyi bir katılım olduğunu aktardı.

Takım tezgahları, metal işleme makineleri, kaynak, makine otomasyonu gibi sektörlerden çeşitli ürün ve hizmetlerin sergileneceği fuarda yaklaşık 50 ülkeden 200'e yakın ürün çeşidi ve 100'e aşkın katılımcı firma yer alıyor.

Diyarbakır, Şanlıurfa, Adana, Mersin ve çevre illerden fuar organizasyonunun otobüsleriyle ziyaretçilerin ağırlanacağı fuarı yaklaşık 50 bin kişinin ziyaret etmesi bekleniyor.

Ziyaret saatlerinin, 11:00 ile 19:00 arasında olduğu fuar, 5 Nisan tarihine kadar açık olacak.

Ortadoğu Fuar Merkezi'nde yapılan açılış törenine, Vali Yardımcısı Adil Nas, Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Osman Toprak, GSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Adnan Ünverdi, Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Cahit Nakıboğlu ve davetliler katıldı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber