Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 19 Eylül 2014 - 10:18 Yorum: 0

Gaziler Günü

ŞANLIURFA (AA) - Gaziler Günü dolayısıyla Şanlıurfa'da tören düzenlendi. Şehitlik anıtında düzenlenen törene, Şanlıurfa Vali Yardımcısı Cengizhan Yılmaz, 20. Zırhlı Tuğay Komutanlığı'nda...

Gaziler Günü

ŞANLIURFA (AA) - Gaziler Günü dolayısıyla Şanlıurfa'da tören düzenlendi. 

Şehitlik anıtında düzenlenen törene, Şanlıurfa Vali Yardımcısı Cengizhan Yılmaz, 20. Zırhlı Tuğay Komutanlığı'nda görevli Tankçı Yarbay Şenol Dinç, Büyükşehir Belediye Sosyal İşler Daire Başkanı Ekrem Ayaz, Muharip Gaziler ve Harp Malulleri Derneği Başkanı Hasan Aslan ve ilgililer katıldı. 

Törende, Muharip Gaziler ve Harp Malulleri Derneği tarafından Atatürk anıta çelenk konuldu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından konuşan Dernek Başkanı Hasan Aslan, şehitlik ve gaziliğin vatan uğruna seve seve can vermenin diğer adı olduğunu belirtti. 

Türk insanının savaşa şehit yada gazi olmak için gittiğini vurgulayan Aslan, "Unutulmamalıdır ki; üzerinde yaşadığımız vatan toprağı kolay elde edilmemiştir. Bu vatanın inşa süreci neredeyse bir neslin canına mal olmuştur. Hiç kimsenin şüphesi olmasın ki bu millet geçmişte vatanı için verdiği canını bugünde vatanını bölmeye çalışan hainlere karşı bir an bile tereddüt etmeden vermeye hazırdır" dedi. 

Tören, öğrencilerin şiir okumasının ardından son buldu.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber