Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
06:52 Benzin yüklü tanker kaza yaptı: Patlama riskine karşı D-130 Karayolu trafiğ...05:41 ABD üniversitelerindeki Filistin’e destek gösterileri ülke geneline yayılıy...05:36 Trump’a yönelik “sus payı” davasında tanıklar ifade verdi05:15 Mevsimlik tarım işçilerinin çalışma koşullarının iyileştirilmesine yönelik...02:43 Lokanta ve kafelerde KDV oranında değişiklik Resmi Gazete’de01:41 AFAD:"Erzincan’ın Tercan ilçesinde saat 01.30’da 4.1 büyüklüğünde deprem me...01:38 Pastanede oturan 2 kişiye silahlı saldırı: 1 ölü, 1 yaralı01:29 Ahlat’ta ‘Tarihe Damga Vuranlar Haluk Dursun’ anma programı düzenlendi01:13 Lokanta ve kafelerde yüzde 8 olan KDV, yüzde 10’a, yüzde 18 olan KDV, yüzde...01:02 Otomobil su kanalına uçtu: Öldüğü düşünülen sürücünün yüzerek kaçtığı ortay...00:59 THY Euroleague: Monaco: 93 - Fenerbahçe: 8800:56 Konya’da bir apartmanın 9’uncu katı alevlere teslim oldu00:54 Küçükçekmece’de bir kadın evinde ölü bulundu00:21 "14. Uluslararası Tarım, Orman ve İnsan Fotoğraf Yarışması"na başvurular ba...00:10 Çoruh Kültür Merkezinde Şiir Gecesi00:10 Bayburt’ta 2. İl Koordinasyon Toplantısı için toplanıldı00:09 Kemaliye’de 1 ev yandı00:09 Şoförlere trafik eğitimi verildi00:09 Erzincan’da helikopter ambulans donanımlarının tanıtıldığı bilgilendirme to...00:09 Bayburt’ta ’Eczane Teknisyenleri ve Teknikerleri Günü’ dolayısıyla etkinler...
Türkiye 28 Temmuz 2016 - 23:38 Yorum: 0

Gebzespor demokrasi nöbetine katıldı

Bölgesel Amatör Lig takımlarından Gebzespor yönetimi ve futbolcuları Kocaeli'nin Gebze ilçesinde demokrasi nöbetine katıldı.

Gebzespor demokrasi nöbetine katıldı

Bölgesel Amatör Lig takımlarından Gebzespor yönetimi ve futbolcuları Kocaeli'nin Gebze ilçesinde demokrasi nöbetine katıldı.

15-16 Temmuz'daki darbe girişimi sonrasında Bölgesel Amatör Lig takımlarından Gebzespor'un yönetimi, futbolcuları ve taraftarı Kocaeli'nin Gebze ilçesinde demokrasi yürüyüşü gerçekleştirdi. Gebzespor Tesisleri önünde başlayan demokrasi yürüyüşü Gebze Kent Meydanı'nda sona erdi. Gebzespor taraftarları yürüyüş sırasında meşaleler yakarak darbe girişiminde bulunanlar aleyhinde sloganlar attı. Yürüyüş sırasında taraftarlar "Polis, asker el ele, hep beraber Türkiye" sloganları attı.

Gebzespor korteji adına Kulüp Başkanı İlker Çakır açıklamalarda bulundu. Çakır, "Tüm dünya, Türkiye'nin birlik bütünlüğünü bozmanın bu kadar kolay olmayacağını, Türk halkının ne kadar birbiriyle beraber olduğunu bilmelidir. Şuanda tüm dünya Türkiye'yi izliyor. Daha gördükleri bir şey yok. Türkiye topraklarından bir santiminin bile kaybolmayacağını anca anca belki yeni öğrenmeye çalışıyorlar. Ülkemizin birlik bütünlüğünü bozmama adına bütün vatandaşlarımızın haftalardır gece gündüz demeden meydanlarda kalmaları her halde hiçbir ülkede daha görülmemiştir. Türkiye'nin gücünü bunları izleyerek veya düşünerek tartmalarını yeterli olacağını düşünüyorum" dedi.

Öte yandan Gebzespor'un yeni transferi Senagalli Khouma El Hadji Babacar ise vatandaşlara seslenerek, "Türkiye'yi seviyorum, darbe istemiyorum. Hep beraber Türkiye" şeklinde konuştu.

Vatandaşlar Gebze Kent Meydanı'nda demokrasi nöbeti tutmaya devam ediyor.

Gebzespor demokrasi nöbetine katıldı

Gebzespor demokrasi nöbetine katıldı

Gebzespor demokrasi nöbetine katıldı

Gebzespor demokrasi nöbetine katıldı

Gebzespor demokrasi nöbetine katıldı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber