Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 24 Ocak 2017 - 17:48 Yorum: 0

Gelibolu Belediye Başkanı Özacar’dan, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesine ziyaret

Çanakkale'ye bağlı Doğu Batı Belediyeler Birliği TRAKYAKENT üyesi Gelibolu Belediye Başkanı Mustafa Özacar, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesini ziyaret...

Gelibolu Belediye Başkanı Özacar’dan, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesine ziyaret

Çanakkale'ye bağlı Doğu Batı Belediyeler Birliği TRAKYAKENT üyesi Gelibolu Belediye Başkanı Mustafa Özacar, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesini ziyaret etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ile görüşerek Gelibolu ve Gelibolu Belediyesinin çalışmalarıyla ilgili bilgiler aktaran Özacar, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinin çalışmalarıyla ilgili bilgiler edindi.

Çeşitli konularda görüş alışverişinde de bulunan Özacar, Başkan Albayrak'a çalışmalarında başarılar diledi. Özacar ayrıca Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nde Çokal Barajı ile ilgili düzenlenen toplantıya da katılarak görüşlerini dile getirdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber