Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 21 Ekim 2014 - 11:23 Yorum: 0

Gelibolu'dan kısa kısa

Su transferi normale döndü

Gelibolu'dan kısa kısa

ÇANAKKALE (AA) - Çokal Barajı ile Gelibolu arasında yapılan yeni su hattı çalışmaları sırasında meydana gelen arızanın giderilmesiyle kente yeniden su verilmeye başlandı.

DSİ tarafından gerçekleştirilen Çokal Barajı ile Gelibolu arasındaki yeni su hattı çalışmaları sırasında, meydana gelen su patlağı hafta sonunda ilçede su kesintisine neden oldu.

İlçenin tek su deposu olan 2 bin metreküp kapasiteli depoyla ilçeyi buluşturan su hattındaki arıza, Gelibolu Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekiplerinin çalışmasıyla giderilip, şehre yeniden su verilmeye başlandı.

 

- Yeni kanalizasyon hattı 

 

Gelibolu Atıksu Arıtma Tesisi ve kısmi kanalizasyon inşaatı işi kapsamında üç etap halinde gerçekleştirilecek 7 bin metrelik yeni kanalizasyon hattının yapımına Yazıcızade Mahallesi'nden başlanıldı.

Projenin kısmi kanalizasyon inşaatı işi doğrultusunda üç etap halinde gerçekleştirilecek olan birinci etabı Yazıcızade Mahallesi Sarmaşıklı mevkisinden başladı.

Belediye Başkanı Mustafa Özacar, çalışmaların kısa sürede tamamlanmasının planlandığını kaydetti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber