Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 31 Mayıs 2016 - 10:23 Yorum: 0

Genç Çiftçilere ‘Dolandırıcılık’ Uyarısı

Amasya İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Lokman Gültekin, genç çiftçi projelerinin desteklenmesi kapsamında 30 bin TL hibe verilmesiyle ilgili olarak...

Genç Çiftçilere ‘Dolandırıcılık’ Uyarısı

Amasya İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Lokman Gültekin, genç çiftçi projelerinin desteklenmesi kapsamında 30 bin TL hibe verilmesiyle ilgili olarak müracaat işlemlerinde belirli bir ücret karşılığında kazanma garantisi vaat eden kişi ve firmalara itibar edilmemesi uyarısında bulundu.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından yürütülen genç çiftçi projelerinin desteklenmesi kapsamında 30 bin TL hibe verilmesiyle ilgili olarak yapılacak olan müracaat işlemlerinde belirli bir ücret karşılığında kazanma garantisi vaat eden kişi ve firmaların olduğu yönünde duyumlar alındığını belirten Lokman Gültekin, "Bakanlığımız ile il ve ilçe müdürlüklerimizin bu yönde bağlantılı olduğu herhangi bir firma bulunmamakta olup, bu tür dolandırıcılara itibar edilmemesi önemle duyurulur" dedi.

Gültekin, "Bu tür bir uygulama ile karşılaşan kişilerin zaman kaybetmeden güvenlik birimlerini ve adli mercileri bilgilendirmeleri gerekmektedir" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber