Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 21 Nisan 2014 - 17:53 Yorum: 0

Genç Engelliler madalyalarla döndü

ADANA (AA) - Adana Genç Engelliler Spor Kulübü sporcuları, katıldıkları Türkiye Bedensel Engelliler Atletizm Şampiyonası'nda 8 altın, 7 gümüş ve 2 bronz madalya kazandı.Kulüp Başkanı...

Genç Engelliler madalyalarla döndü

ADANA (AA) - Adana Genç Engelliler Spor Kulübü sporcuları, katıldıkları Türkiye Bedensel Engelliler Atletizm Şampiyonası'nda 8 altın, 7 gümüş ve 2 bronz madalya kazandı.

Kulüp Başkanı Celal Karadoğan, genç sporcuların uluslar arası müsabakalara katılıp başarılı olmak için var güçleriyle çalıştıklarını söyledi. 

Karadoğan, kulüp sporcularının başarı için büyük fedakarlıklarla müsabakalara hazırlandığını belirterek, “Hedefimiz sporcularımızın uluslar arası müsabakalara katılacak derecelere ulaşıp başarılar elde etmesi. Sporcularımızın hepsi bu hedef doğrultusunda var güçleriyle çalışıyorlar” diye konuştu.

Müsabakalarda birinci olarak altın madalya kazanan bazı sporcuların, Avrupa Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil etme hakkı kazandığı da ifade edildi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber