Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 26 Haziran 2016 - 16:13 Yorum: 0

Genç İlçesinde 750 Aileye Bayram Yardımı

Bingöl'ün Genç Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) tarafından Ramazan bayramı dolayısıyla ilçe genelinde maddi durumu iyi olmayan...

Genç İlçesinde 750 Aileye Bayram Yardımı

Bingöl'ün Genç Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) tarafından Ramazan bayramı dolayısıyla ilçe genelinde maddi durumu iyi olmayan 750 aileye nakdi yardım yapıldı.

İlçe genelindeki 750 aileye bayram alışverişini yapmaları için 250, 300 ve 500 TL'lik nakdi yardımda bulunduklarını belirten SYDV yetkilileri, Ramazan bayramının yaklaşması ile temel ihtiyaçlarını karşılayamayan ihtiyaç sahibi vatandaşların imdadına SYDV olarak yetiştiklerini söyledi. SYDV tarafından yapılan açıklamada, "Devletin şefkat eli olan SYDV mütevelli heyeti ihtiyaç sahibi sosyal güvencesi olmayan 750 aileyi tespit etti. Ailelerin bayram ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla her bir aileye 250 ve 500 lira arasında nakdi yardım yapıldı. Ailelerin maddi ihtiyaçlarının giderilmesine katkıda bulunarak ailelerin huzurlu ve mutlu bir şekilde bayrama girmesi sağlanmıştır. Vakıf mütevelli heyetince belirlenen 250 ve 500 liralık yardım miktarının 750 ailenin Ziraat Bankası'ndaki hesaplarına aktarılarak bayramdan önce ihtiyaçlarını giderebilmeleri sağlanmış olacak" denildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber