Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
14:21 Mikro çoğaltımla yılda 50 bin adet sertifikalı fındık fidanı üretilebilecek14:21 Büyükkılıç’tan Erciyes Feneri Derneği Marketine ziyaret14:20 Balıkesir’de denizde erkek cesedi bulundu14:19 Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz ölümünün 9’uncu yıl dönümünde adliyede anıld...14:19 Tavas Belediyesi binlerce vatandaşı gönül sofrasında buluşturdu14:19 Başkan Palancıoğlu Ak Parti Melikgazi İlçe Teşkilatı ile iftarda bir araya...14:19 Milli Eğitim Bakanı Tekin Iğdır’da14:18 Bahar geldi, ardıç ağaçlarının üzerindeki yuvalar leyleklerle şenlendi14:18 Şerafettin Elçi Havalimanı Şubat ayında 29 bin 933 kişiye hizmet verdi14:17 Sarıcaoğlu: “Sahte anketler ile ‘başkanlık hayali’ kuranlar, seçim günü uya...14:17 Büyükşehir DESKİ 3 mahallenin daha içme suyu hatlarını yeniledi14:17 Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Özhaseki: “Bittiğinde Zonguld...14:17 Antalya Büyükşehir Belediyesi’nden iki iş birliği protokolü14:16 Başkan Togar: “Sevdalısı olduğumuz Tekkeköy için her zaman çalışacağız”14:16 İzmir merkezli kaçakçılık operasyonu: 15 bin litre etil alkol ele geçirildi14:15 Yolun karşısına geçerken otomobilin çarptığı yaşlı adam ağır yaralandı14:11 Fatih Belediye Başkanı Turan: “Unkapanı Değirmeni’nin restore edilmesi bölg...14:09 Evlenmek için kredi alacak depremzede gençlerin eğitimi başladı14:08 Kütahya Şehir Hastanesi hasta kabulüne başladı14:05 Anaokulu öğrencilerinden renkli etkinlik: Hijyene dikkat çektiler
Sami Er
Spor 18 Şubat 2015 - 13:29 Yorum: 0

Gençler Grekoromen Türkiye Güreş Şampiyonası Malatya'da yapılacak

Türkiye Güreş Federasyonu'nun 2015 yılı faaliyet programında yer alan, Gençler Grekoromen Türkiye Güreş Şampiyonası Malatya'da yapılacak.

Gençler Grekoromen Türkiye Güreş Şampiyonası Malatya'da yapılacak

Türkiye Güreş Federasyonu'nun 2015 yılı faaliyet programında yer alan, Gençler Grekoromen Türkiye Güreş Şampiyonası Malatya'da yapılacak.

20-22 Şubat 2015 tarihlerinde Battalgazi Spor Salonu'nda yapılacak olan müsabakalara 81 ilden bine yakın sporcunun katılması bekleniyor.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi FINDIKLI ‘’ Güreş Federasyonu Başkanlığının en önemli kategorisi Gençler kategorisidir. Çünkü iki yıl sonra bu gençlerimiz A Milli takımında güreşecekler. Minik, Küçük, Yıldız kategorisinden sonra gençler seviyesine gelen sporcular artık A Milli takım adayları olarak mindere çıkacaklar. Dolayısı ile ilimizde organize edilecek olan Gençler Grekoromen Türkiye Şampiyonasında mücadele edecek olan güreşçilerimiz bir taraftan Türkiye Şampiyonu olma mücadelesi verirken bir taraftan da önümüzdeki yılların A Milli Güreş takımına girmeye çalışacaklardır. Bu açıdan değerlendirildiğinde, Malatya’da yapılacak bu müsabakaların ne kadar önemli olduğu açıktır. Güreş Federasyonumuzun değerli başkanı Sayın Hamza YERLİKAYA’nın şahsında federasyonumuzun yönetim kurulu üyelerine bu önemli organizasyonu Malatya’mıza verdiklerinden dolayı teşekkür ederim.

İl Müdürlüğü olarak 20–21–22 Şubat 2015 tarihlerinde yapılacak müsabakaların sorunsuz, eksiksiz ve başarılı bir şekilde geçmesi için başta Sayın Valimiz Süleyman KAMÇI beye ve Battalgazi Belediye Başkanımız Selahattin GÜRKAN beye tüm imkanlarını seferber ederek yardımlarını esirgemedikleri için kendilerine tüm güreş camiası adına teşekkür ederim. Yeni inşa edilen Battalgazi Spor Salonunda gerçekleştirilecek olan bu önemli güreş organizasyonuna tüm güreş sever halkımızı davet ediyor, iştirak edecek tüm takımlarımıza müsabakada görev alacak tüm hakemlerimize başarılar diliyorum’’ dedi.

 

Açılış; Saat 14:30 20 Tarih: Şubat 2015 Yer: Battalgazi Spor Salonu

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber