Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 30 Mart 2015 - 14:48 Yorum: 0

Gençlik Merkezi üyeleri, Son Mektup filmini izledi

EDİRNE (AA) - Edirne Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü Edirne Gençlik Merkezi üyeleri, Son Mektup filmini izledi.Gençlik Merkezinin yürüttüğü Evlad-ı Fatihan Tarih Atölyesi ve Serhat...

Gençlik Merkezi üyeleri, Son Mektup filmini izledi

EDİRNE (AA) - Edirne Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü Edirne Gençlik Merkezi üyeleri, Son Mektup filmini izledi.

Gençlik Merkezinin yürüttüğü Evlad-ı Fatihan Tarih Atölyesi ve Serhat Kalemler Yazarlık Eğitimi etkinlikleri kapsamında üyeler, kentin çeşitli yerlerinde saha çalışması yaptı ve sohbetler gerçekleştirdi.

Program kapsamında bu hafta ise 100 üye, Çanakkale Deniz Savaşları'nı anlatan Son Mektup filmini izledi.

Film çıkışında, hüzünlü ve bir o kadar da gururlu olduklarını belirten üyeler,  Edirne Gençlik Merkezi’nin projelerini ve çalışmalarını desteklediklerini kaydetti.

Edirne’nin yerel tarihini tanıma, tarihi eserler ve olayları yerinde gezerek profesyonel eğitimciler eşliğinde saha çalışmaları yaparak bir kent bilinci oluşturma amacıyla yürütülen Evlad-ı Fatihan Tarih Atölyesi ve gençlerin düşünce dünyasını zenginleştiren eleştirel düşünce, yazma ve tahlil etme kabiliyetlerini arttırmak için eğitimler ve saha çalışmalarının yapıldığı Serhat Kalemler Yazarlık Eğitimi faaliyetlerinin büyük ilgi gördüğü bildirildi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber