Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 08 Mart 2015 - 15:13 Yorum: 0

Genel seçime doğru

EDİRNE (AA) - AK Parti Havsa İlçe Başkanı Adnan Aladağ, milletvekili seçimleri dolayısıyla köy ziyaretlerini sürdürüyor.Aladağ, beraberinde Edirne İl Başkan Yardımcısı Oğuz Özyurt...

Genel seçime doğru

EDİRNE (AA) - AK Parti Havsa İlçe Başkanı Adnan Aladağ, milletvekili seçimleri dolayısıyla köy ziyaretlerini sürdürüyor.

Aladağ, beraberinde Edirne İl Başkan Yardımcısı Oğuz Özyurt ile birlikte Habiller köyünde vatandaşlar ile bir araya geldi.

Vatandaşların istek ve sıkıntılarını dinleyen Aladağ, AK Parti'nin bir hizmet partisi olduğunu söyledi.

Kaliteli hizmet anlayışı ve vatandaş odaklı çalışmalar yürüttüklerini belirten Aladağ, "AK Parti teşkilatı olarak her zaman köylerimizin yanındayız. Çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz. Vatandaşlarımızın bize gösterdiği yoğun ilgiden dolayı mutluyuz. Seçim çalışmalarımızı en iyi şekilde yürütüyoruz. İktidar partisi olarak milletvekili seçimlerinde ilimizde büyük başarılar sağlayacağımıza inanıyorum” diye konuştu.

Aladağ, seçimlerde partisine destek beklediklerini kaydetti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber