Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 31 Mart 2015 - 18:23 Yorum: 0

Genel seçime doğru

DİYARBAKIR (AA) - HDP Diyarbakır milletvekili aday adaylarıyla il eş başkanları toplantı düzenledi.Kayapınar Kültür Merkezindeki toplantının açılış konuşmasını yapan HDP Diyarbakır İl...

Genel seçime doğru

DİYARBAKIR (AA) - HDP Diyarbakır milletvekili aday adaylarıyla il eş başkanları toplantı düzenledi.

Kayapınar Kültür Merkezindeki toplantının açılış konuşmasını yapan HDP Diyarbakır İl Eş Başkanı Gülşen Özer, kentte aralarında engellilerin de bulunduğu 129 kişinin 7 Haziran Genel Seçimlerinde milletvekili aday adaylığı için partilerine müracaat ettiğini söyledi.

Özer, şöyle konuştu:

"Diyarbakır'da 11 milletvekili için birbirinden değerli aday adayımız arasında seçim yapmak işimizi zorlaştırmaktadır. Bu gerçeği bilerek seçilen ve seçilmeyen bütün arkadaşlarımızın bu dönemde canla başla çalışacağından eminiz. Seçim barajını yerle bir edeceğimize olan inancımız başarılarımızın garantisi olacaktır."

Toplantı daha sonra basına kapalı olarak devam etti.

ETİKETLER: Diyarbakır , HDP
Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber