Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 05 Mart 2015 - 11:28 Yorum: 0

Genel seçimlere doğru

AK Parti Mardin aday adayı olan Cibrail Dinler, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdürüyor

Genel seçimlere doğru

MARDİN (AA) - AK Parti Mardin aday adayı olan Cibrail Dinler, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdürüyor.

Dinler, yaptığı yazılı açıklamada, seçim çalışmaları çerçevesinde Kızıltepe ve Derik ilçe teşkilatlarını ziyaret ettiklerini belirtti.

7 Haziran'da yapılacak seçimlerde Mardin'de oy patlaması yaparak tarih yazacaklarına inandığını ifade eden Dinler, şunları kaydetti:

"Çalışmalarımızda partimizin sloganı olan 'Durmak yok yola devam' felsefesi ile hareket ediyoruz. AK Parti Kızıltepe İlçe Başkanı Murat Durgan ve Derik AK Parti İlçe Başkanı Ali Osman Tutal ile istişare görüşmelerinde bulunduk. Partimizin seçimlerde başarılı olması için yoğun bir tempo ile çalışıyoruz. Mardin'in her yerini adım adım dolaşıp oy istiyoruz. 12 yıldır Ak Parti’de aktif olarak çalışıyorum. AK Parti Mardin Milletvekili aday adayı olarak, 7 Haziran’da Mardin’de oy patlaması yaparak tarih yazacağımıza inanıyoruz."

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber