Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 01 Eylül 2014 - 16:43 Yorum: 0

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı:

"Yenimahalle’de devam eden Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı inşaat alanı içerisindeki ASKİ kanalizasyon borusunda meydana gelen göçükte, inşaatta bekçi olarak görev yapan Hüseyin Saya vefat etmiştir"

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı:

ANKARA (AA) - Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Yenimahalle'de inşaat alanında ASKİ kanalizasyon borusunda meydana gelen göçükte bir kişinin hayatını kaybettiğini bildirdi.

Bakanlıktan yapılan açıklamada şunlar kaydedildi:

“1 Eylül 2014 Pazartesi günü sabaha karşı Ankara Yenimahalle’de devam eden Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı inşaat alanı içerisindeki ASKİ kanalizasyon borusunda göçük meydana gelmiştir. ASKİ’ye ait kanalizasyon borusunun göçmesi nedeniyle yaşanan üzücü olayda, inşaatta bekçi olarak görev yapan Hüseyin Saya vefat etmiştir. Merhuma Allah’tan rahmet, acılı ailesine başsağlığı dileriz.”

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber