Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 10 Mart 2015 - 15:48 Yorum: 0

Giresun Belediye Başkanı Aksu'dan, GTB'ye ziyaret

GİRESUN (AA) - Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, Giresun Ticaret Borsası (GTB) Yönetim Kurulu Başkanı Temel Yanıkoğlu’nu ziyaret etti.Aksu, ziyarette, Yanıkoğlu'na yeni görevinde başarılar...

Giresun Belediye Başkanı Aksu'dan, GTB'ye ziyaret

GİRESUN (AA) - Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, Giresun Ticaret Borsası (GTB) Yönetim Kurulu Başkanı Temel Yanıkoğlu’nu ziyaret etti.

Aksu, ziyarette, Yanıkoğlu'na yeni görevinde başarılar diledi. 

Ticaret borsasının Giresun'da fındık borsası binası ve lisanslı deponun yapımı için yürüttüğü projeyi yakından takip ettiklerini kaydeden Aksu,"Projenin uygulanacağı bölgenin altyapı ve yollarını öncelikle tamamladık. Bu yatırımlar Giresun’un geleceğidir. Siyaset laf üretmek değil, eser bırakmaktır. Geriye baktığımızda eserlerimiz konuşulsun isterim. Ben bu şehri çok seviyorum. Sokağa çıktığımızda yaptıklarımız karşımıza çıkacaktır. Giresun’a bir çivi çakanın yanındayım" dedi.

GTB Yönetim Kurulu Başkanı Temel Yanıkoğlu ise lisanslı depo ve yeni borsa binasının yapım projesinin gerçekleşmesinde belediyeden önemli destek gördüklerini ifade ederek Aksu’ya teşekkür etti. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber