Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 10 Mart 2015 - 15:23 Yorum: 0

Giresunspor'da Albimo Alanyaspor maçı hazırlıkları

Teknik direktör Sözeri: "İnşallah Albimo Alanyaspor maçında kendi öz oyunumuzu sahaya yansıtarak puan ya da puanlarla dönmek istiyoruz"

Giresunspor'da Albimo Alanyaspor maçı hazırlıkları

GİRESUN (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor, hafta sonu deplasmanda Albimo Alanyasporla yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Kulüp tesislerinde, teknik direktör Erkan Sözeri yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana, hafif sakatlığı bulunan Adem Sağlam katılmadı. Yeşil-beyazlılar, pas çalışmasının ardından çit kale maç yaptı.

Sözeri, gazetecilere yaptığı açıklamada, geçen hafta Osmanlıspor karşısında alınan 4-0'lık mağlubiyetin kendileri için "talihsiz" bir sonuç olduğunu belirterek, kendilerine yakışmayan bir maç olduğunu ve bütün camiaya karşı mahcup olduklarını söyledi.

 Albimo Alanyaspor maçının hazırlıklarına devam ettiklerini anlatan Sözeri, "Osmanlıspor maçını unuttuk. İnşallah Alanyaspor maçında kendi öz oyunumuzu sahaya yansıtarak puan ya da puanlarla dönmek istiyoruz. Bizim kendi oyun karakterimiz var. O oyun karakterimizi sahaya yansıtacağımızdan kimsenin endişesi olmasın" dedi.

Giresunspor'un ligi en iyi yerde bitireceğini vurgulayan Sözeri, şunları kaydetti:

"Bu oyuncular biz geldikten sonra 16 maçta 2'nci mağlubiyeti aldı. Bu kolay bir hadise değil. Zaman zaman talihsiz ve kötü maçlar olabiliyor ama bunun altından kalkacağız. Bu camiayı en iyi şekilde temsil edip ligi en iyi yerde tamamlayacağız. Çalışmalarımız da bu yönde yapılıyor." 

İdmanın ardından oyunculardan Ergün Çakır ve Oğuzhan Öztürk ile kulüp asbaşkanı Ercan Pamuk'un doğum günü dolayısıyla pasta kesildi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber