Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 06 Mart 2015 - 16:23 Yorum: 0

Girişimcilik Eğitimi alan kursiyerlere sertifikaları verildi

SİİRT (AA) - Siirt Ticaret ve Sanayi Odası ile KOSGEB Hizmet Müdürlüğü arasında imzalanan protokol çerçevesinde Girişimcilik Kursu'nda eğitim gören kursiyerler sertifikalarını aldı.STSO'da, Girişimcilik...

Girişimcilik Eğitimi alan kursiyerlere sertifikaları verildi

SİİRT (AA) - Siirt Ticaret ve Sanayi Odası ile KOSGEB Hizmet Müdürlüğü arasında imzalanan protokol çerçevesinde Girişimcilik Kursu'nda eğitim gören kursiyerler sertifikalarını aldı.

STSO'da, Girişimcilik Kursu çerçevesinde 70 saatlik İş Planı Hazırlama Kursu'nu bitiren 30 girişimci aday için düzenlenen sertifika töreninde konuşan STSO Başkan Vekili Nedim Kuzu, düzenlenen kurslarla girişimci adaylarına iş yaşamlarında gerekli her türlü bilginin verildiğini söyledi.

Verilen eğitimlerle birçok girişimcinin kendi işini kurduğunu belirten Kuzu, "STSO Yönetim Kurulu olarak girişimcilik eğitimlerini çok önemsiyor ve destekliyoruz. Siirt ve ilçelerinde yetişen gençlerimizin büyük şehirlere iş için göç etmelerini istemiyoruz. Gençlerimizin, KOSGEB'ten alacağı destekle kendi işlerini kurmalarını ve yanlarında çalıştıracakları elemanlarla istihdama katkı sağlamalarını istiyoruz" dedi.

Kuzu, sertifikalarını alan girişimcilere, iş yeri açmaları halinde, 30 bin liraya kadar hibe, 70 bin liraya kadar da "0" faizli, 2 yıl ödemesiz, 2 yılda geri ödemeli kredinin sağlandığını bildirdi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber