Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 22 Ağustos 2016 - 00:48 Yorum: 0

Göksal Gümüşdağ: "Deplasmanın yasağının artık kalkması lazım"

Medipol Başakşehir Başkanı Göksal Gümüşdağ, deplasman yasağının artık kalkması gerektiğini belirterek, 15 Temmuz mitinglerinde yakalanan birlik ve...

Göksal Gümüşdağ: 'Deplasmanın yasağının artık kalkması lazım'

Medipol Başakşehir Başkanı Göksal Gümüşdağ, deplasman yasağının artık kalkması gerektiğini belirterek, 15 Temmuz mitinglerinde yakalanan birlik ve beraberlikten cesaret alınmasını gerektiğini söyledi.

Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında Medipol Başakşehir, sahasında karşılaştığı Fenerbahçe'yi 1-0 mağlup etti. Karşılaşma sonrasında Medipol Başakşehir Başkanı Göksal Gümüşdağ, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Konuşmasına dün Gaziantep'te yaşanan terör olayı ile başlayan Gümüşdağ, şehit olanlara Allah'tan rahmet dileyerek, "Bugünkü maça 15 Temmuz'daki şehitlerinin ismi yazılı formalarla çıktık" dedi.

Karşılaşmanın hakemi Ali Palabıyık'ın kırmızı kartları hakkında açıklamalarda bulunan Başkan Gümüşdağ, 2 kırmızı kartın da doğru olduğunu söyledi.

"Deplasmanın yasağının artık kalkması lazım"

Deplasmanın yasağının baştan beri kaldırılmasını savunduğunu söyleyen Gümüşdağ, "Bütün takımlar bu anlaşmanın altına imza verdiler. Bu deplasmanın yasağının artık kalkması lazım. 15 Temmuz mitinglerinde birlik ve beraberlik gördük. Bundan cesaret alarak bu tip konuların üzerine gitmek zorundayız. Herkesten bu desteği bekliyoruz. Bunu provoke eden belli gruplar var. Buna rağmen ben deplasmanın yasağının kalkmasından yanayım. Biz kendi maçlarımızda rakip takımının yüzde payını serbest bırakıyoruz. Futbolun doğasına aykırı. Bizim kararımız tavsiye kararı, netice kararı değil. Tüm kulüpler mutabık" şeklinde konuştu.

Göksal Gümüşdağ, zeminde yaşanan sorunu tedavi ettikleri ve 10 gün içinde düzeleceğini belirtti. Başkan Gümüş, Türkiye Futbol Federasyonu'nun genel kurul kararı almasına da gerek olmadığını açıkladı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber