Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 18 Haziran 2018 - 10:23 Yorum: 0

Gövelek Mahallesinde yol yapım çalışması

Van'ın İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Cemil Öztürk, İpekyolu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleriyle birlikte merkeze 26 kilometre...

Gövelek Mahallesinde yol yapım çalışması

Van'ın İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Cemil Öztürk, İpekyolu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleriyle birlikte merkeze 26 kilometre uzaklıkta olan Gövelek Mahallesindeki yol yapım çalışmasına katıldı.

Gövelek Mahallesindeki yollarda ilk kez İpekyolu Belediyesi tarafından zemin hazırlığı yapılıp, sonrasında kenar taşları ile oluk taşları döşeme işlemleri gerçekleşti. Yol hatlarının belirlenmesinin ardından kilit taşı döşeme işlemine geçilirken, çalışmaları yakından takip eden İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Öztürk de, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ile birlikte kilit taşı döşeyerek yol yapımına destek verdi.

Yaklaşık 9 bin metrekare kilit taşı döşenen yolun yapım çalışmalarına bizzat katılan İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Cemil Öztürk, "Yol medeniyettir. Bizlerde medeniyetimizin sembollerinden olan yollarımızı uzaklık yakınlık gözetmeksizin vatandaşlarımız için yeniliyoruz. Devletimizin imkanlarının doğru yerlerde kullanıldığında neler yapılabileceğinin en güzel örnekleri bu çalışmalarımızdır" dedi.

Gövelek Mahallesinde yol yapım çalışması

Gövelek Mahallesinde yol yapım çalışması

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber