Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 08 Eylül 2016 - 10:03 Yorum: 0

GSO Meclis Başkanı Topçuoğlu:

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Meclis Başkanı Mustafa Topçuoğlu, Kurban Bayramı'nın dünyaya ve Türkiye'ye barış, huzur ve mutluluk getirmesini diledi.

GSO Meclis Başkanı Topçuoğlu:

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Meclis Başkanı Mustafa Topçuoğlu, Kurban Bayramı'nın dünyaya ve Türkiye'ye barış, huzur ve mutluluk getirmesini diledi.

Topçuoğlu, Türkiye ve dünya genelinde yaşanan sıkıntıları ve insanların karşı karşıya kaldığı sorun ve sıkıntıları yakından takip ettiklerini ifade ederek, özellikle son dönemlerde ülkenin bölünmez bütünlüğü, milletin bağımsızlığı ve demokrasiye yönelik gerek iç gerekse dış mihraklar tarafından planlı, programlı saldırıların gerçekleştirilmekte olduğunu kaydetti.

Bayramların insanlar arasındaki birlik ve beraberliğin, sevgi ve dostluğun gelişmesini sağlarken yardımlaşma ve dayanışma duygularının da ön plana çıkmasında önemli rol oynadığını belirten Topçuoğlu, "Kurban Bayramının özellikle ülkemizde ve yakın coğrafyamızda yaşanan terör olaylarının son bulmasında etken olmasını dilerken Türk-İslam alemine huzur, barış ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum. Kurban Bayramı millet olarak teröre karşı tek vücut olmamız, birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmemiz, olaylar karşısında sağduyulu davranmamız ve yaşanan sıkıntıları aşabilmemiz için en büyük vesilelerden birisidir. Kurban Bayramının huzur ve barışın hakim olmasına katkı sağlaması dileklerimle bütün vatandaşlarımızın Kurban Bayramını kutluyor, ülke bağımsızlığımız için canlarını esirgemeyen şehitlerimizi rahmetle anıyor ve yakınlarına başsağlığı diliyorum" ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber