Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Ekonomi 22 Ocak 2018 - 12:08 Yorum: 0

GTO ve KOTO “kardeş oda” protokolü imzaladı

Kocaeli Ticaret Odası ile Bafra Ticaret ve Sanayi Odası üyelerinden oluşan heyetler, Gaziantep temasları kapsamında Gaziantep Ticaret Odası'nı ziyaret etti.

GTO ve KOTO “kardeş oda” protokolü imzaladı

Kocaeli Ticaret Odası ile Bafra Ticaret ve Sanayi Odası üyelerinden oluşan heyetler, Gaziantep temasları kapsamında Gaziantep Ticaret Odası'nı ziyaret etti.

Ziyaret kapsamında aynı zamanda Gaziantep Ticaret Odası (GTO) ile Kocaeli Ticaret Odası (KOTO) arasında Kardeş Oda protokolü imzalandı. Karşılıklı iletişimi güçlendirmek, ortak faaliyet ve toplantılar düzenlemek, karşılıklı hizmet standartlarının artırılmasını sağlamak, işbirliği sayesinde daha kapsamlı faaliyetler/projeler hazırlamak, sanayi ve ticaretin gelişmesinin yanında sosyo-kültürel faaliyetlerde birlikte hareket etmek amaçlarını taşıyan Protokol, birçok ortak yanı bulunan Odalar arasında yeni bir işbirliği süreci başlatmıştır. Gaziantep Ticaret Odası Hizmet Binasında gerçekleştirilen imza törenine Gaziantep Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Beyhan Hıdıroğlu, Meclis Başkan Yardımcısı İbrahim Aksu, Meclis Katibi Abdullah Çelebi, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sadık Koçak, Yönetim Kurulu üyeleri M. Sami Akay, Hüseyin Özgüler, Murat Karakaş, Bülent Evyapan, Kocaeli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Necmi Bulut, Meclis Başkanı Akın Doğan, Kocaeli Ticaret Odası Yönetim Kurulu ve meclis üyeleri katıldı. İmza töreni öncesinde Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkanı Beyhan Hıdıroğlu, Kocaeli Yönetim Kurulu ve Meclis üyelerinden oluşan heyete Gaziantep'in ekonomik, sosyal ve kültürel yapısı ile ilgili bilgi verdi.

"Protokolle iki kent daha yakınlaştı

GTO Yönetim Kurulu Başkanı Beyhan Hıdıroğlu, Türkiye ekonomisinin iki lokomotif kenti Gaziantep ile Kocaeli Ticaret Odaları arasında imzalanan "Kardeş Oda Protokolü" ile iki kentin daha da yakınlaşacağını belirten GTO Başkan Hıdıroğlu, "İmzaladığımız protokol ile Odalarımızda yürüttüğümüz faaliyetlerde, vermiş olduğumuz hizmetlerde ve uygulanacak projelerde deneyimlerimizi paylaşarak kalite ve verimliliği artırmayı hedefliyoruz. Bu protokolle iki Oda arasındaki bağları kuvvetlenerek, ilişkiler daha da yoğunlaşacaktır. Güzel işlere imza atacağımızı umut ediyoruz. İki Oda arasında kurulacak işbirliği köprüsüyle üyeler arasındaki işbirliği olanaklarının artmasını amaçlıyoruz. Özellikle örnek uygulamalarda birbirimize destek vereceğiz. Ayrıca her iki Odanın da üyelerine katma değer sağlayacak projeler ve faaliyetler konusunda bilgi akışı sağlamayı amaçlıyoruz" dedi. Kocaeli Ticaret Odası (KOTO) Yönetim Kurulu Başkanı Necmi Bulut ise en kısa sürede Gaziantep Ticaret Odası Yönetim Kurulu ve Meclis üyelerini Kocaeli'nde görmek istediklerini belirterek, "Protokolün her iki Oda arasındaki ilişkileri ve iletişimi güçlendireceğine inanıyoruz. Her iki bölgede sanayi ve ticaretin gelişmesine katkı sağlayacak projelerde ortak çalışmayı hedefliyoruz. Kardeş Oda Protokolümüzün hayırlı olmasını diliyorum" şeklinde konuştu.

BAFRA'ya ziyaret

Kocaeli Ticaret Odası'nın yanı sıra Bafra Ticaret ve Sanayi Odası heyeti de Gaziantep Ticaret Odasını ziyaret etti. Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu başkanı Göksel Başar'ın başkanlığında Yönetim Kurulu üyelerinden oluşan heyet, GTO Başkanı Beyhan Hıdıroğlu'ndan Gaziantep ekonomik yapısı ile ilgili bilgi aldılar. Bafra Ticaret ve Sanayi Odasının ziyaretinde, iki Oda arasında yapılacak çalışma ve faaliyetlerle ilgili görüş alış verişinde bulunuldu.

GTO ve KOTO “kardeş oda” protokolü imzaladı

GTO ve KOTO “kardeş oda” protokolü imzaladı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber