Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yaşam 05 Ekim 2015 - 09:07 Yorum: 0

Günlük burç yorumları

5 Ekim günlük burç yorumları

Günlük burç yorumları

Koç Burcu

İş yerinde ortaya çıkan bir problemi çözmek için uğraşmanız gerekebilir. Bu durumun partneriniz ile yaptığınız planları bir süreliğine ertelemenize neden olması mümkün.

Uplifers önerisi: Zor durumda olan ve yardımınıza ihtiyaç duyan yakınlarınıza yardım etmeyi ihmal etmeyin. Onlara vakit ayırarak, değerli olduklarını gösterin. “Asla pişman olmayacağınız 53 şey“

Boğa Burcu

Kendinizi farkettiğinizden çok daha fazla zorluyor olabilirsiniz. Sürekli enerjisiz gezmek yerine, yardım etmesi için birisini tutabilir ya da bir projeyi bırakabilirsiniz.

İkizler Burcu 

Bir beklentiniz ile ilgili problem yaşayabilirsiniz. İşlerin istediğiniz gibi gitmemesi, planlarınızın aksamasına ve zor durumda kalmanıza neden olabilir.

Yengeç Burcu

Bir süredir sürüncemede olan işlerinizi halletmek, rahatlamanıza yardımcı olabilir. İşinizdeki görevinizi tamamlamanız ya da bir süredir ertelediğiniz doktor randevusuna gitmeniz buna örnek oluşturabilir.

Aslan Burcu

İş yerinizde gergin bir durumla karşılaşabilirsiniz. Hemen sinirlenmek yerine, sakin kalmaya ve sorunu çözmeye odaklanmanız, gerilimin tırmanmasını engelleyecektir.

Başak Burcu

Bir tartışmayı sakin kalarak ve akılcı davranarak rahatlıkla çözeceksiniz. Kendinizi bu konuda geliştirdiğinizi görmek sizi gururlandırabilir.

Terazi Burcu

Eviniz ya da ailenizle ilgili bir değişiklik, ne kadar hevesli olsanız da sizi strese sokabilir. Taşınmak ya da çocuk sahibi olmak, bu duruma örnek oluşturabilir.

Akrep Burcu

Arkadaşlarınız ya da partneriniz yakın bir zamandaki etkinlikle ilgili fazlaca heyecanlı hissetmesine rağmen, siz biraz isteksiz kalabilirsiniz. Bu durumun üstüne fazlaca gitmemeye çalışmanız, zamanla sizin de o heyecana ortak olmanızı kolaylaştırabilir.

Yay Burcu

Yakın çevreniz arasında anlaşmazlıklar oluşursa, sakin kalmaya ve gerginliği azaltmaya çalışın. Durum ne kadar kötü görünürse görünsün, birleştirici bir tavır takınmanız olayların çözülmesini sağlayabilir.

Oğlak Burcu

İş yerinde güç çatışmasından kaynaklı aksaklıklar yaşamanız mümkün. Yöneticilerinizden beklediğiniz bir haber ya da imzalanması gereken bir belge varsa, bu çatışmalar yüzünden bir süre aksayabilir.

Kova Burcu

Bu sıralar iletişiminizi yüksek tutmaya çalışmanız faydalı olabilir. Projenizdeki her konunun üzerinden dikkatlice geçerek, ekip arkadaşlarınızla aranızdaki bilgi akışını artırmaya çalışın.

Balık Burcu

Bugün birçok farklı kanal tarafından baskı altında bırakılabilirsiniz. Görünen o ki, partneriniz sizin hiç de gönüllü olmadığınız bir etkinlik için oldukça hevesli.

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber