Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yaşam 09 Ekim 2015 - 08:44 Yorum: 0

Günlük burç yorumları

9 Ekim günlük burç yorumları

Günlük burç yorumları

Koç Burcu

Yeni bir ilişki ihtimali sayesinde neşelenebilirsiniz. Karşınıza gerçekten tanımak isteyeceğiniz bir insan çıkabilir.

Boğa Burcu

Programınızı kesinleştirmek için ihtiyaç duyduğunuz bilgiyi sonunda alabilirsiniz. Bu sayede, size iyi gelecek aktivitelere daha fazla zaman ayırabileceksiniz.

İkizler Burcu 

Kıyafetlerinizi yeniden düzenleme ve organize etme ihtiyacı çekebilirsiniz. Kullanmadığınız kıyafetleri ayıklayarak, bir hayır kurumuna bağışlamanız, kendinizi iyi hissetmenizi sağladığı kadar dolabınızda yer açılmasına da yardımcı olacak.

Yengeç Burcu

Yeni sezona uygun şekilde evinizi yeniden dekore etmeyi düşünebilirsiniz. Aklınıza, içinize sinecek bir dekorasyon fikri gelmesi oldukça mümkün.

Aslan Burcu

Yeni bir yatırım yapmak için heveslenebilirsiniz. Bir süredir ertelediğiniz ödemeyi yapabilmek için, sonunda aradığınız fırsatı bulabilirsiniz.

Başak Burcu

Evinizi yeniden dekore etme fikri ne kadar çekici gelse de, böyle bir harcama yapmadan önce biraz beklemeyi düşünebilirsiniz. Bütçenizi toparlayana ya da daha iyi bir kaynak bulana kadar, bu planınızı askıya almanız gerekebilir.

Terazi Burcu

Yeni bir projeye katılmak, öngördüğünüzden daha fazla fırsatın kapınızı çalmasına sebep olabilir. Bu proje sayesinde elde edeceğiniz imkanlar sayesinde, kariyer basamaklarını hızla çıkabilirsiniz.

Akrep Burcu

Ajandanızda etkinliklerin arka arkaya denk geldiği yoğun bir döneme girebilirsiniz. Ancak bu dönemi sorunsuzca atlatabilirseniz, birçok networking imkanı yakalayabileceksiniz.

Yay Burcu

Sektörün önde gelen isimleriyle birlikte aynı ekip çalışmasında bulunabilirsiniz. Tanınan bu yüzler ile iyi bir iletişim kurmak, kariyer fırsatları doğurabilir.

Oğlak Burcu

Yeni kariyer planınızı hayata geçirmeye karar verebilirsiniz. İlk basamağı sorunsuzca geçebilmek için, bir iş arkadaşınızdan yardım istemeniz gerekebilir.

Kova Burcu

Bozuk olan finansal dengenizi sonunda rayına oturtabileceksiniz. Borçlarınızın önemli bir kısmını kapayabilmek, üzerinizden büyük bir yükün kalkmasına neden olacak.

Balık Burcu

Değer verdiğiniz insanlar ile daha çok vakit geçirmeye çalışmanız iki taraf açısından da oldukça faydalı olabilir. Sevdiklerinize ihtiyaç duydukları desteği göstermeyi ihmal etmeyin.

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber