Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 08 Mart 2015 - 11:48 Yorum: 0

Gürün'de umreye gidenler kutsal topraklardan döndü

SİVAS (AA) - Gürün ilçesinde umreye giden 14 kişilik grup, kutsal topraklardan döndü. Umreden dönenler yakınları tarafından Gürün İlçe Terminali'nde karşılandı. Gürün Müftüsü...

Gürün'de umreye gidenler kutsal topraklardan döndü

SİVAS (AA) - Gürün ilçesinde umreye giden 14 kişilik grup, kutsal topraklardan döndü. 

Umreden dönenler yakınları tarafından Gürün İlçe Terminali'nde karşılandı.

Gürün Müftüsü Selim Yazıcı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilçeden 50 kişinin umre için kutsal topraklara yolculuk yaptığını söyledi.

Umre için kayıtların devam ettiğini belirten ve bu yıl gerçekleştirilen umre turlarına Kudüs ziyaretinin de eklendiğini dile getiren Yazıcı, şunları kaydetti:

 "2007 yılından itibaren kesintisiz kayıt yaptıran hacı adayları bu yıl kurasız hacca gidecekler. Kontenjandan artan kısım için ise önceki yıllarda olduğu gibi katsayı uygulamasıyla 2008 ile 2014 yılları arasında kayıt yaptıran hacı adayları arasında kura çekilecek. Kesin kayıtlar 16 Mart 2015 tarihinden itibaren başlayacak, kesin kayıt yapan hacı adaylarının ücretlerini üç ay taksitle yatırma imkanları bulunuyor."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber