Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Eğitim 06 Temmuz 2018 - 13:03 Yorum: 0

‘Haber Metni Oluşturma’ eğitim semineri başlıyor

Karabük Valiliği İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü ile Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı ortaklığında, "Haber Metni Oluşturma" eğitim semineri...

‘Haber Metni Oluşturma’ eğitim semineri başlıyor

Karabük Valiliği İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü ile Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı ortaklığında, "Haber Metni Oluşturma" eğitim semineri 09 Temmuz Pazartesi günü başlıyor.

BAKKA'nın Teknik Destek Programı kapsamında, Karabük'te yayın hayatına devam eden medya kuruluşları ile kamu kurumlarının basın birimlerine yönelik haber metni oluşturma eğitim semineri pazartesi İl Özel İdaresi Meclis Toplantı Salonunda başlıyor.

Eğitim semineri 9-13 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek. Hafta boyunca sabah saat 09.00'da başlayarak, öğlen 13.00'de sona erecek. İl Özel İdaresi Meclis Toplantı Salonunda gerçekleştirilecek olan seminer Medya Okuryazarlığı Derneği Kurucu Başkanı Cansu Aydemir tarafından gerçekleştirilecek.

İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi ile Gazetecilik Radyo ve Televizyon bölümlerinden mezun olan Cansu Aydemir medya eğitimi ile medya okuryazarlığı alanında çeşitli çalışmaları yürütüyor. Türkiye Medya Okur Yazarlığı Derneği kurucu başkanlığı görevini de yürüten Aydemir, Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesinde akademisyenlik hayatına devam ediyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber