Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 11 Aralık 2017 - 16:23 Yorum: 0

Hayatını kaybeden İTO Başkanı İbrahim Çağlar’a taziye

Bu sabah hayatını kaybeden İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı İbrahim Çağlar için İlmi Araştırmalar Merkezi'nde (İLAM) taziye düzenlendi.

Hayatını kaybeden İTO Başkanı İbrahim Çağlar’a taziye

Bu sabah hayatını kaybeden İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı İbrahim Çağlar için İlmi Araştırmalar Merkezi'nde (İLAM) taziye düzenlendi. Taziyeye Çağlar'ın iş dünyasından birçok yakını katıldı.

İTO Başkanı İbrahim Çağlar, önceki gece 01.00 sıralarında kalp krizi geçirmiş ve hastaneye kaldırıldığı gün sabaha karşı ise vefat etmişti. 2013 yılından bu yana İTO başkanlığını yürüten ve AK Parti'nin 60 kişilik kurucu üyelerinden biri olan Çağlar'a İlmi Araştırmalar Merkezi'nde (İLAM) taziye düzenlendi. Düzenlenen taziyeye Çağlar'ın iş dünyasından birçok yakını ve akrabası katıldı.

Cenaze töreni yarın

İTO Başkanı İbrahim Çağlar'ın cenaze töreni 12 Aralık 2017 Salı günü yapılacak. İTO'dan yapılan açıklamada, "Çağlar'ın cenazesi 12 Aralık 2017 Salı günü Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camii'nde (Capitol karşısı) kılınacak ikindi namazını müteakip, Sahrayıcedid Aile Kabristanı'na defnedilecektir" denildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber