Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 25 Temmuz 2014 - 13:18 Yorum: 0

Hayrabolu 24. Uluslararası Ayçiçeği Festivali ve Sanayi Fuarı

Hayrabolu Belediyesi tarafından festival kapsamında toplu sünnet ve nikah töreni yapılacak

Hayrabolu 24. Uluslararası Ayçiçeği Festivali ve Sanayi Fuarı

TEKİRDAĞ (AA) - Hayrabolu Belediyesi tarafından 'Hayrabolu 24. Uluslararası Ayçiçeği Festivali ve Sanayi Fuarı' etkinlikleri kapsamında toplu sünnet ve nikah töreni yapılacak.

Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, belediye festival komitesi tarafından imkansızlıklar nedeniyle çocuklarını sünnet ettiremeyen ailelerin çocuklarına sünnet ve resmi nikah töreni yapacaklarını söyledi.

Amaçlarının festival etkinliklerini her kesime hitap edebilecek bir programla kutlamak olduğunu dile getiren Altayoğlu, "Bu arada maddi sıkıntıları bulunan vatandaşlarımıza belediye olarak yardımcı olmak üzere etkinliklerimiz içerisinde toplu sünnet ve nikah töreni düzenledik. Belediye çalışmalarımızın yanı sıra sosyal sorumluluk projeleriyle de etkinliklerimizi toplumun her kesime yaymak ve ulaştırmak istiyoruz" diye konuştu.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber