Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 20 Ağustos 2016 - 11:28 Yorum: 0

Hazırlık maçında kazanan dostluk oldu

Yenimahalle Belediyespor, 2016-2017 sezonu hazırlıklarına Ankara'nın önemli kulüplerinin U-19 takımlarıyla yaptığı hazırlık maçlarıyla devam ediyor.

Hazırlık maçında kazanan dostluk oldu

Yenimahalle Belediyespor, 2016-2017 sezonu hazırlıklarına Ankara'nın önemli kulüplerinin U-19 takımlarıyla yaptığı hazırlık maçlarıyla devam ediyor. Ankaragücü'nün U-19 ekibini 3-1'le geçen mavi beyazlılar, Gençlerbirliği U-19 takımıyla karşı karşıya geldi.

Hasan Doğan Stadyumu'nda gerçekleşen mücadelede taraflar 1-1'lik beraberliğe razı olurken, kazanan dostluk oldu. Takımın çiçeği burnunda teknik direktörü Fatih Arıcı, 4-2-3-1 sistemini tercih ederken, sahaya Yusuf, Burak, Kadir, Ersel, Ünal, Muhammet, Recep, Doğukan, Abdullah, Tolga ve Arif onbiriyle çıktı. Maçın başlama düdüğüyle beraber oyunu kontrolü altında tutan taraf Y. Mahalle Belediyespor olurken, göze hoş gelen futboluyla yeni sezon öncesi olumlu sinyaller verdi. Şanssız bir şekilde 25'inci dakikada 1-0 geriye düşen Yenimahalle, oyun ritmini hiç bozmadı ve çabuk karşılık verdi. 35'inci dakikada gerçekleşen duran top organizasyonunda Arif'in kafa pasında Kadir altı pas içerisinde kafasıyla topu ağlarla buluşturdu ve karşılaşmaya eşitlik getirerek ilk yarı 1-1 berabere sonuçlandı.

İkinci yarı ilk yarıya oranla daha düşük tempoda geçerken, oyuncuların sıcak hava sebebiyle zorlandığı görüldü. Taraflar kısır geçen oyunda birbirine üstünlük sağlayamazken, takımlar 1-1'lik beraberlikle sahadan ayrıldı. Su molalarıyla duraklayan oyunda her iki teknik adam, hemen hemen her oyuncusuna şans verirken, özellikle Yenimahalle'nin genç oyuncularının performansı yüzleri güldürdü.

Ankara'da son rakip Osmanlıspor

Ankara'daki hazırlık etabının sonuna gelen Yenimahalle Belediyespor, son olarak Osmanlıspor U-19 ekibiyle hazırlık maçı oynayacak. Bu karşılaşmadan sonra 26 Ağustos'ta Bolu'ya hareket edecek olan mavi beyazlılar, altı günlük kamp ile sezon öncesi hazırlıklarını tamamlayacak.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber