Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 21 Ekim 2019 - 03:02 Yorum: 0

Hekimhan Belediyesi Girmanaspor şampiyonluk parolasıyla sezonu açtı

Malatya 1. Amatör Küme Futbol liginde şampiyonluk parolası ile yeni sezonu açan Hekimhan belediyesi Girmanaspor tek yürek oldu.

Hekimhan Belediyesi Girmanaspor şampiyonluk parolasıyla sezonu açtı

Hekimhan Belediyesi Girmanaspor 2019/2020. Futbol sezonunu açtı. Yeni sezonu şampiyonluk parolası ile açan Hekimhan Belediyesi Girmanaspor, yönetimi-futbolcuları ve teknik heyeti Sultan Sofrasında akşam yemeğinde bir araya geldi. Gazetecilerin de katıldığı buluşmada yapılan konuşmalarda da şampiyonluk için birlik ve beraberlik mesajları verildi.

Hekimhan Belediyesi Başkan Vekili Hasan Avşat, “Belediye Başkanımız Sayın Turan Karadağ'ın destekleriyle Malatya 1.Amatörde her yıl gibi bu yılda Hekimhan Belediyesi Girmanaspor şampiyonluğa oynayacak.
Yolumuz açık olsun. Takımımıza teknik heyetimize ve yönetimimize güvenimiz tamdır. Tek yürek olduk. Şampiyonluk bu yıl Hekimhan’a gelecek.”dedi.
Hekimhan Belediyesi Girmanaspor Teknik Direktörü Ramazan Koçak’da buluşmada yaptığı konuşmada şunları söyledi:

 “Başta Belediye Başkanımız Sayın Turan Karadağ ve değerli yöneticilerimizin destekleriyle Hekimhanımızın sporunu en iyi şekilde temsil edeceğiz.Hekimhan Belediyesi Girmanaspor şampiyonluk için yola çıktı.”
Daha sonra günün anısına toplu fotoğraf çektirildi.

Fatih Avcı ve Burak Altun’a Hekimhan Belediyesi Girmanaspor’un forması hediye edildi.

 

Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber