Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 12 Mayıs 2016 - 10:08 Yorum: 0

Hemşireler Günü Kutlandı

Hemşirelik Haftası ve 12 Mayıs Hemşirelik Günü dolayısıyla Türk Hemşireler Derneği Samsun Şubesi ve Ebe ve Hemşireler Derneği(EHEMDER) Samsun Şubesi...

Hemşireler Günü Kutlandı

Hemşirelik Haftası ve 12 Mayıs Hemşirelik Günü dolayısıyla Türk Hemşireler Derneği Samsun Şubesi ve Ebe ve Hemşireler Derneği(EHEMDER) Samsun Şubesi Atatürk Anıtı'na çelenk sunma programı düzenledi.

Anıt Park Atatürk Anıtı'nda düzenlenen tören sırasıyla Ondokuz Mayıs Üniversitesi(OMÜ) Sağlık Bilimleri Fakültesi, Türk Hemşireler Derneği Samsun Şubesi, EHEMDER Samsun Şubesi, OMÜ Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği, Gato Hastanesi, Atasam Hastanesi, Büyük Anadolu Hastanesi, Medicalpark Hastanesi, Medicana Hastanesi ve Liman Hastanesi'nin çelenkleri sunuldu.

Türk Hemşireler Derneği Samsun Şube Başkanı Rahşan Yılmaz, "Sağlık hizmetleri içerisinde rolü tartışmasız kabul edilen hemşirelik, mesleğe ait normları oluştururken bir araya gelmenin başlangıç, bir arada kalabilmenin ilerleme, gerçek başarının ise birlikte çalışabilmek olduğunu bilerek bu yolda yürüdü ve bu gün olduğu gibi insanlık var olmaya devam ettiği sürece de yolculuğuna devam edecektir" dedi.

EHEMDER Samsun Şube Başkanı İlkay Mavili Yılmaz, "İnsan yaşamına hizmet eden bir mesleğin mensuplarıyız. Bütün dünyada hemşirelik mesleğine büyük önem verilmektedir. İnsan neslinin devam edebilmesi insanın sosyal bir varlık olarak kendinden beklenen işlevleri yerine getirebilmesi için sağlıklı olması ön koşuldur. Bizler sağlıklı bir toplum oluşturmak için hizmet ediyoruz" diye konuştu.

Program saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından sona erdi.

Hemşireler Günü Kutlandı

Hemşireler Günü Kutlandı

Hemşireler Günü Kutlandı

Hemşireler Günü Kutlandı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber