Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 15 Mart 2015 - 19:48 Yorum: 0

Hentbol: Maçın ardından

Kastamonu Belediyespor Antrenörü Kalyoncu: "Pozisyonları anlamsız bir şekilde harcandığı için maçın ilk 10 dakikasında çok sıkıntı yaşadık"

Hentbol: Maçın ardından

KASTAMONU (AA) - Hentbol Bayanlar Süper Lig takımlarından Kastamonu Belediyespor Antrenörü Osman Kalyoncu, sahasında oynadıkları Bursagücü Gençlikspor maçına ilişkin, bugünkü maçta ilk 10 dakika pozisyonların anlamsız harcandığı için çok sıkıntı yaşadıklarını söyledi.

Kalyoncu, maçın ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, lig maratonunun son maçını oynadıklarını belirterek, ligi 22 puanla bitirdiklerini kaydetti.

Yüzde 50'yle play off oynayacaklarını ifade eden Kalyoncu, şöyle konuştu:

"Şu anda tek beklediğimiz, Muratpaşa ile İzmir arasında oynanacak maç. Onun sonucu, bizi ligde 4. veya 5. yapacak. Muratpaşa'nın performansı da ortadayken bundan herhangi bir şey beklemiyorum. Büyük ihtimalle 4. bitiririz. Bugünkü maçta ilk 10 dakika çok sıkıntı yaşadık pozisyonlar anlamsız harcanınca. Gerginlik yaşamadan ve rakibe de güç katmamak adına bir an önce bitirelim dedik. Savunma anlayışı tutunca zaten fark geldi. Gerçi sonradan koyduğumuz gençler de işi gördü. Kastamonu'ya ilk ağustosta geldik. O günden bu yana çok şey değişti. Kastamonu'ya eğer bir katkı sağlayabilmişsek ne mutlu bana."

Kalyoncu, önemli olanın hayallerin gerçekleştirilmesi olduğunu aktararak, şu anda bunu gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadığını kaydetti. 

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber