Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 11 Mart 2015 - 16:08 Yorum: 0

Hentbolda maçın ardından

Kayseri Rainbow Sportif Direktörü Şimşek:

Hentbolda maçın ardından

KAYSERİ (AA) - Hentbol Erkekler Süper Lig takımlarından  Kayseri Rainbow'un sportif direktörü Yücel Şimşek, 26-24 kazandıkları Gençlerbirliği maçına ilişkin, "Bu maç bizim için 2 değil, 4 puanlık bir maçtı. Galip geldiğimiz için çok mutluyuz" dedi.

Şimşek, maçın ardından yaptığı açıklamada, sahalarında taraftarlarına güzel bir galibiyet armağan ettikleri için sevinçli olduğunu söyledi.

2 haftalık kötü gidişatlarını son verdiklerini belirten Şimşek, "Gençlerbirliği maçı oldukça zor geçen bir maç oldu. Beşiktaş maçında 8 sakat oyuncumuz vardı. Bugün de sakatlar nedeniyle 6 oyuncudan eksik sahaya çıktık. Sakatlıklarımız hep en zor maçlara rastladı" diye konuştu.

Şimşek, şunları kaydetti:

"Bugün oynadığımız maç sıralama için çok önemliydi. Sezon sonu artık gelmeye başladı. İnşallah sezon sonunda planladığımız hedeflere ulaşmış olacağız. Güzel bir havamız var. Bu maç bizim için 2 değil, 4 puanlık bir maçtı. Galip geldiğimiz için çok mutluyuz."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber