Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 24 Nisan 2013 - 10:04 Yorum: 0

Herhangi bir sıkıntı olduğunda her türlü desteği veririz

AK Parti Malatya Milletvekili H. Cemal AKIN, Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi FINDIKLI’yı ziyaret etti.

Herhangi bir sıkıntı olduğunda her türlü desteği veririz

Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi FINDIKLI. Yapılan sportif faaliyetler, alınan başarılar, yapılan ve yapılmakta olan tesisler hakkında bilgiler verdi Ayrıca H. Cemal AKINA’a desteklerinden dolayı teşekkür etti. 

Ziyarette konuşan AK Parti Malatya Milletvekili H. Cemal AKIN ise yapılan çalışmaları ve alınan başarıları yerinde değerlendirdi AKIN ‘’ Gerek tesisleşmede gerek sportif başarılarda  Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü oldukça iyi bir konumdadır. Bunun en güzel örneği ise son iki buçuk yıl içerisinde 126 ilimiz sporcusunu çeşitli spor branşlarında mili takım ve milli takım kamplarında olmasıdır. Alınan bu başarılardan dolayı Sayın İl Müdürümüz Mustafa Sadi FINDIKLI’yı tebrik ediyorum, başarılarının devamını diliyorum. Ankara’da herhangi bir sıkıntı olduğunda her türlü desteği vermeye devam edeceğiz’’ dedi.
 
  AK Parti Malatya Milletvekili H. Cemal AKIN’ya ziyaretinde, AK Parti Malatya İl Başkan Yardımcısı ve Tekvando İl Temsilcisi Murat TURGUT, Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor Şube Müdürü Ömer DAĞDELEN, Tesisler Şube Müdürü Ahmet YÜCEL ve İdari ve Mali İşler Şube Müdürü Memnune DENİZHAN eşlik etti.

Haber Kaynağı:
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber