Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 25 Mayıs 2017 - 11:03 Yorum: 0

Herkes Buse kadar şanslı olmayabilir

Eskişehir'de hızlı gittiği iddia edilen motosikletin çarptığı 13 yaşındaki genç kız kazayı ufak yaralarla atlatırken, baba Kadir Ülker, kazadan ucuz...

Herkes Buse kadar şanslı olmayabilir

Eskişehir'de hızlı gittiği iddia edilen motosikletin çarptığı 13 yaşındaki genç kız kazayı ufak yaralarla atlatırken, baba Kadir Ülker, kazadan ucuz kurtulduklarını belirterek daha çok trafik denetimlerinin yapılması gerektiğini anlattı.

Kaza, geçtiğimiz hafta içerisinde Sivrihisar-1 Caddesi'nde yaşandı. İddialara göre markete alışveriş yapmaya çıkan 13 yaşındaki Buse Ülker, yaya geçitinden karşıya geçmek istedi. O sırada tali yoldan birden çıkan ve süratlenen motosiklet sürücüsü ise Buse'yi fark edemeyerek çarptı. Kaza sonrası hafif yaralanan Buse, kaldırıldığı hastaneden taburcu oldu. Genç kız şimdilerde dışarıya çıkmaktan korkarken, baba Kadir Ülker ise duruma tepki gösterdi. Kızının hafif yaralarla kazayı atlattığını belirten baba Ülker, başka Buselerin bu kadar şanslı olmayabileceğini söyledi.

"Sınav dönemindeyim bu yüzden sınavlarım aksıyor"

Olay anını anlatan Buse Ülker, annesi ile birlikte alışverişe çıktıklarından bahsetti. Sol tarafından hızlı gelen motoru geç fark ettiğini anlatan Ülker, "Annemle birlikte alışveriş yapmaya gidiyorduk. Burada sol taraftan motor çarptı. Görmedim daha doğrusu, pikabın arkasından çıktığı için nasıl geldiğini anlayamadım. Arada kalınca çarptı. Yaya geçidi olduğu için geçiyordum. Benim gözümün önünde de olmuştu burada kaza. Korkuyoruz artık dışarı çıkmaya, karşıdan karşıya geçmeye. Kulağımın arkası, başım ve bacağım şiş. Soyulmalar var. Okula gidemiyorum ve sınav dönemindeyim, bu yüzden sınavlarım aksıyor. Sürücü herhangi bir ceza almadı. Çok riskli bir durum ve buraya ışıklandırma istiyoruz. Karşıdan karşıya geçmek, bakkala gitmek istiyoruz. Güvenemiyoruz, korkuyoruz ve ışıklandırma istiyoruz" dedi.

"Birilerine şifa götürürken, birilerinin canını yakıyorlar"

Genç kızın babası Kadir Ülker ise, motosiklet sürücüsünün bir ilaç deposunun kuryesi olduğunu kaydederek, "Şehrimizin ilaç deposunun kuryelerinden bir tanesi, birilerine şifa götürürken, birilerinin canını yakıyorlar. İçişleri Bakanlığımızdan, Emniyet Genel Müdürlüğümüzden bunlar hakkında tedbir alınmasını istiyorum. Başka Buse'ler, Ali'ler, Veli'ler, Hasan'ların canı yanmaması lazım. Hayat bu kadar basit değil. Biz ucuz kurtulduk, ama başkaları kurtulamayabilir. Yani desti kırıldıktan sonra tokatı vurmanın bir anlamı yok. Kendi şeridini ihlal ederek, sağ taraftan seyir halinde değil araç sollayarak, yayayı ortada panik halinde bırakıp çarpıyor. Belki üzülmüştür. Bilerek çarpmamıştır. Trafik kurallarını da ihmal etmenin bir anlamı yok. Allah'ıma bin şükürler olsun 72 saati atlattık. Verilmiş sadakamız varmış. Yavaş yavaş normale dönüyor ama ben şimdi kızımı ekmek almaya gönderemiyorum. Gitmiyor. Hala o panik atak devam ediyor. Gece uykusundan irkilip kalkıyor. Ne benim çocuğum ne de başka birinin çocuğu bunları yaşamayı hak etmiyor" diye konuştu.

Herkes Buse kadar şanslı olmayabilir

Herkes Buse kadar şanslı olmayabilir

Herkes Buse kadar şanslı olmayabilir

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber