Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 27 Temmuz 2017 - 11:28 Yorum: 0

Hırsızlık çetesi alarm sayesinde çökertildi

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, bir markete girmeye çalışan hırsızlar, alarm çalınca bir şey çalamadan kaçtı.

Hırsızlık çetesi alarm sayesinde çökertildi

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, bir markete girmeye çalışan hırsızlar, alarm çalınca bir şey çalamadan kaçtı. Olayın peşini bırakmayan jandarma ekipleri 5 şahsı kıskıvrak yakaladı.

Olay Çeltikçi Mahallesi'nde bulunan bir markette meydana geldi. İddiaya göre, 5 kişi, yüzlerine maske takarak, H.Ö.'ye ait markete girmek istedi. Markette bulunan güvenlik alarmı devreye girince, 5 şahıs marketten bir şey almadan kaçtı. H.Ö. durumu jandarma ekiplerine bildirdi. Jandarma ekipleri kamera kayıtlarını incelemeye alarak, 5 şahsın kimliğini tespit etti. Daha sonra şahısların evlerine eş zamanlı operasyon düzenlendi. Yapılan operasyonda B.Ç. H.Ç, O.D, H.Ç ve R.E. kıskıvrak yakalandı. H.Ç, O.D, H.Ç ve R.E . çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanırken, B.Ç. serbest bırakıldı. Olayla ilgili tahkikat devam ediyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber