Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Eğitim 29 Haziran 2021 - 09:38 Yorum: 0

Hizan’da “Birey ve Aileler İçin Afet Farkındalık Eğitimi” verildi

BİTLİS (İHA) – Bitlis'in Hizan ilçesinde İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) tarafından kamu kurum çalışanlarına yönelik "Birey ve Aileler İçin...

Hizan’da “Birey ve Aileler İçin Afet Farkındalık Eğitimi” verildi

BİTLİS (İHA) – Bitlis'in Hizan ilçesinde İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) tarafından kamu kurum çalışanlarına yönelik "Birey ve Aileler İçin Afet Farkındalık Eğitimi" verildi.

AFAD İl Müdürü Erdal Tunçtan tarafından verilen eğitimde, katılımcılara bölgede ve ilçede afete dönüşebilecek tehlikeler hakkında bilgi verildi. Eğitimde ayıca yapısal olmayan riskleri azaltmak, tehlike avı, afet bilinci, afet hazırlıklarındaki toplumsal güç birliği, aile afet planının içeriği ve önemi, afet ve acil durum çantası hazırlanması, acil durum bilgi kartları ve acil telefonların nasıl aranması gerektiği bilgileri anlatıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber