Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 23 Kasım 2014 - 13:43 Yorum: 0

Hizan'da temel eğitim kursuna başlandı

BİTLİS (AA) - Milli Eğitim Bakanlığınca, adaylık eğitimi kapsamında Hizan'a atanan 133 öğretmen ve memurlara yönelik "temel eğitim kursu" veriliyor.İlçe Milli Eğitim Müdürü Necdet...

Hizan'da temel eğitim kursuna başlandı

BİTLİS (AA) - Milli Eğitim Bakanlığınca, adaylık eğitimi kapsamında Hizan'a atanan 133 öğretmen ve memurlara yönelik "temel eğitim kursu" veriliyor.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Necdet İnan tarafından Hizan Öğretmenevi salonunda verilen kursun, 21 Aralık tarihine kadar süreceği ve toplamda 60 saat olacağı bildirildi. 

Konuyla ilgili AA muhabirine açıklama yapan İnan, "Kurs kapsamında yeni atanan öğretmenlerimize okul, çevre ilişkileri, devlet malını koruma, resmi yazışmalar, bir öğretmenin hakim olması gereken konular hakkında bilgilendirmeler yapacağız" dedi.  

Kurs kapsamındaki derslere, eğitmen olarak Milli Eğitim Şube Müdürleri Cüneyt Tatlı, Mehmet Öztaş ve bazı okul müdürlerinin de katılacağı belirtildi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber