Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 02 Temmuz 2019 - 19:00 Yorum: 0

Hızlı Bir Şekilde 2. El Araba İlanı Vermek İçin Bu 7 Detaya Dikkat Edin!

Aracımı satmak istiyorum ne yapmalıyım? diyorsan bu detaylara dikkat et...

Hızlı Bir Şekilde 2. El Araba İlanı Vermek İçin Bu 7 Detaya Dikkat Edin!

2.el arabanızı satma niyetinde iseniz ve acil bir şekilde nakde ihtiyacınız var ise aşağıda sıralamış olduğumuz detayları 2. el araba ilanınızda uygulamanız aracınızı hızlı bir şekilde satmanızı kolaylaştıracaktır. Aracımı satmak istiyorum ne yapmalıyım? diyorsan bu detaylara dikkat et...

Bu 7 Detaya Dikkat Ederek Aracınızı Hızlı Bir Şekilde Satın!

1- Aracın Değişen Parçasının Olup Olmadığı Konusunda Açıklama Girin!

2. el araba satış ilanlarında karşı tarafa güven verecek detaylar paylaşılması aracın hızlı satışını kolaylaştıracaktır. Aracın motorunda veya diğer aksanlarında değişen parçasının bulunup bulunmadığına değinmeniz zararınıza değil yararınıza olacaktır. İkinci el araç almak isteyen kişiler değişeni olmayan araç bulmanın zor olduğunu bildiklerinden dolayı değişen parçalar ile ilgili net açıklamalar yapan satıcılara daha fazla güvenirler.

2- Aracın Muayenesi ile İlgili Net Detaylar Paylaşın!

Hızlı bir şekilde aracımı nasıl satarım? sorusunu soran kişilere verebileceğimiz en iyi tavsiyelerden bir tanesi de aracın muayene detaylarını net olarak paylaşmasıdır. Aracınızın muayene tarihi çok geçmeden 2. el araba ilan sitelerine koymanız satışlarınızı artıracaktır. Bunun için de ikinci el araba sitelerinde ilan ver demeniz yeterli olacaktır. Çünkü alıcılar hiçbir zaman muayene masrafı ödemek istemez.

3- Aracın Vergi veya Banka Borcunun Bulunmadığı Hususunda Detay Belirtin!

Aracımı satmak istiyorum ne yapmalıyım? sorusunu soran kişilere üçüncü tavsiyem ilan verirken araçta vergi veya banka borcu olmadığı konusunda açıklama girmeleridir. Aracın bu tür borçları bulunmasa dahi borcu yoktur gibi kısa ve net bir cümleye yer verilmesi alıcı gözümdeki güveninizi artıracaktır.

4- 2. El Araba İlanınıza Resim Eklemeyi Unutmayın!

Yıllardır yapılan 2.el araba satışlarında fotoğraflı ilanların fotoğrafsız ilanlardan daha iyi satış rakamlarına ulaştığı görülmektedir. Araba ilanı ver dedikten sonra satmak istediğiniz aracı birçok açıdan kaliteli bir şekilde fotoğraflamanız satışınızı hızlandıracaktır. İlanınıza video eklemenizde oldukça faydalı olacaktır. Araç ile ilgili detaylı bilgiler sunulabilecek videolar çekmeniz satışlarınızı %400'e varan oranlarda artıracaktır.

5- Aracın Kaza Geçmişi Varsa İlanınızda Değinin!

Aracın artı özelliklerine değindiğiniz kadar olumsuz birtakım özelliklerine de değinmeniz güven kazanmanız açısından önemli olacaktır. Aracınızın kaza geçmişi varsa mutlaka detaylı bir şekilde bu hususa değinerek kafalarda tek bir soru işareti bırakmamaya dikkat ediniz.

6- Elinizde Ekspertiz Raporu Varsa Mutlaka Paylaşın!

Aracımı satmak istiyorum ne yapmalıyım? sorusunu soruyorsanız size verebileceğim en önemli tavsiye elinizde bir ekspertiz raporunun olmasıdır. 2. el araba için ilan ver işlemini gerçekleştirirken ekspertiz raporunu paylaşan kişilerin araçlarını çok hızlı bir şekilde sattıkları görülmüştür. Ekspertiz raporunu paylaşmanız güvenilir satıcı imajınızı güçlendirecektir.

7- Açıklamalarınızda Noktalama ve İmla Kurallarına Dikkat Edin!

2. el araba ilanınızda dikkat etmeniz gereken en önemli detay noktalama ve imla kurallarına dikkat etmenizdir. İlanınızda profesyonel bir görünüm çizmek istiyorsanız bu detaya mutlaka dikkat ediniz.

Böylelikle 2. el araba satışı gerçekleştirmek isteyen kişilere ilanlarında dikkat etmeleri gereken önemli detaylara değindik. Sizlerin de hızlı bir şekilde aracımı nasıl satarım? sorusunu soran kişilerden iseniz aracınızın ilanını 2.el araba sitelerine girmelisiniz size tavsiye edebileceğim platform ise 2elarabam.com olacaktır.

Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber