Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Ekonomi 26 Mayıs 2017 - 10:29 Yorum: 0

İDO’dan Ramazan’a özel kampanya

İDO, körfez geçişinde hafta sonları uyguladığı gidiş-dönüş 70 TL kampanyasını, 3 Temmuz'a kadar her gün uygulayacak.

İDO’dan Ramazan’a özel kampanya

İDO, körfez geçişinde hafta sonları uyguladığı gidiş-dönüş 70 TL kampanyasını, 3 Temmuz'a kadar her gün uygulayacak.

İDO, birlik, beraberlik ve paylaşmanın ayı olan Ramazan'a özel kampanya düzenledi. İDO, Marmara Denizi'nin iki yakasında, Eskihisar-Topçular hattında iftar köprüsü kurdu. Ramazan'da iftar sofralarına sevdikleriyle birlikte oturmak isteyenler, İDO ile körfezi gidiş-dönüş 70 TL'ye geçebilecekler.

Misafirlerine her zaman en avantajlı yolculuk deneyimini sunan İDO'nun Şubat ayından bu yana sadece hafta sonları devam eden Eskihisar - Topçular gidiş-dönüş 70 TL kampanyası, tüm Ramazan Ayı boyunca, bayram süresince ve sonrasında devam eden hafta da dahil olmak üzere 3 Temmuz'a kadar her gün uygulanacak. Sadece biletlerini gidiş - dönüş şeklinde alan İDO misafirleri bu kampanyadan yararlanabilecek.

İDO ayrıca, Eskihisar-Topçular ve Sirkeci-Harem araba vapurlarında, iftarını yolda açacak olan misafirlerine iftarlık da ikram edecek.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber