Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
05:41 ABD üniversitelerindeki Filistin’e destek gösterileri ülke geneline yayılıy...05:36 Trump’a yönelik “sus payı” davasında tanıklar ifade verdi05:15 Mevsimlik tarım işçilerinin çalışma koşullarının iyileştirilmesine yönelik...02:43 Lokanta ve kafelerde KDV oranında değişiklik Resmi Gazete’de01:41 AFAD:"Erzincan’ın Tercan ilçesinde saat 01.30’da 4.1 büyüklüğünde deprem me...01:38 Pastanede oturan 2 kişiye silahlı saldırı: 1 ölü, 1 yaralı01:29 Ahlat’ta ‘Tarihe Damga Vuranlar Haluk Dursun’ anma programı düzenlendi01:13 Lokanta ve kafelerde yüzde 8 olan KDV, yüzde 10’a, yüzde 18 olan KDV, yüzde...01:02 Otomobil su kanalına uçtu: Öldüğü düşünülen sürücünün yüzerek kaçtığı ortay...00:59 THY Euroleague: Monaco: 93 - Fenerbahçe: 8800:56 Konya’da bir apartmanın 9’uncu katı alevlere teslim oldu00:54 Küçükçekmece’de bir kadın evinde ölü bulundu00:21 "14. Uluslararası Tarım, Orman ve İnsan Fotoğraf Yarışması"na başvurular ba...00:10 Çoruh Kültür Merkezinde Şiir Gecesi00:10 Bayburt’ta 2. İl Koordinasyon Toplantısı için toplanıldı00:09 Kemaliye’de 1 ev yandı00:09 Şoförlere trafik eğitimi verildi00:09 Erzincan’da helikopter ambulans donanımlarının tanıtıldığı bilgilendirme to...00:09 Bayburt’ta ’Eczane Teknisyenleri ve Teknikerleri Günü’ dolayısıyla etkinler...00:06 Bakan Tunç: "İsrail Dışişleri Bakanının, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyi...
Türkiye 17 Ocak 2018 - 23:28 Yorum: 0

İhlas Medya’ya ödül yağmuru

Ankara Sesi ve Ekonomize dergisinin işbirliğinde tertiplenen "Yılın Enleri Ödül Töreni"nde İhlas Medya çalışanlarına ödül yağdı.

İhlas Medya’ya ödül yağmuru

Ankara Sesi ve Ekonomize dergisinin işbirliğinde tertiplenen "Yılın Enleri Ödül Töreni"nde İhlas Medya çalışanlarına ödül yağdı.

Latanya Otel'de gerçekleştirilen programa Kalkınma Bakan Yardımcısı Yusuf Coşkun, Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan, işkadını Demet Sabancı Çetindoğan ve çok sayıda davetli katıldı.

Davetlilere seslenen Şehircilik Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan, "Türkçe'de çok güzel bir tabir vardır. "Marifet iltifata tabiidir" diye. Dolayısıyla başarılı insanları ödüllendirmek de güzel bir davranış. Bugün iş dünyasında, medya dünyasında, sanat dünyasında başarısını ispat etmiş, sektöründe başarılı olmuş insanlar ödüllendirilecek. Ben de bir kez daha bu ödüllere layık görülen kardeşlerimizi tebrik ediyorum, başarılarının devamını diliyorum" şeklinde konuştu.

Program konuşmaların ardından ödüllerin takdimiyle devam etti. Programda TGRT Haber kanalından Yaprak Hırka "Yılın Başarılı TV Ekonomi Habercisi" ödülüne, Mehmet Aydın "Yılın Başarılı Ana Haber Spikeri" ödülüne layık görüldü. Her iki ödülü de TGRT Haber Ankara Temsilciliğinden Ahmet Melik Türkeş aldı. Türkiye gazetesinden ödüle layık görülen Cabir Turgut adına ödülü, gazetenin Ankara Temsilciliğinden Selçuk Böke aldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber